The Skin House Маска киснева з муцином равлика та деревним вугіллям

The Skin House Маска киснева з муцином равлика та деревним вугіллям

The Skin House Black Snail Bubble Mask

ЦБ-00013847

Наявність: Немає в наявності

415грн

Об'єм: 100 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Вік: 18+

The Skin House Black Snail Bubble Mask Киснева маска з равликом і деревним вугіллям

Чиста шкіра без чорних цяток і запалень - результат грамотного і регулярного догляду, де до обов'язкових очищенню, тонізації і зволоженню додано використання спеціальних засобів. Один з таких - киснева маска з равликом і деревним вугіллям, розроблена фахівцями корейського бренду The Skin House. Black Snail Bubble Mask не тільки насичує епідерміс киснем і прискорює обмінні процеси, але і зволожує шкірний покрив, роблячи його пружним, а також очищає пори і допомагає забути про запалення і подразнення.

Маска досить незвичайна: густий темний гель після нанесення на шкіру перетворюється в бульбашки, а сама піна стає сірою. Завдяки такому своєрідному мікромасажу відбувається очищення пор. Екстракт деревного вугілля абсорбує шкірний жир і забруднення, очищаючи епідерміс від чорних цятокі видаляючи ороговілі клітини, звужує пори. Равликовий екстракт відновлює шкірний покрив, нейтралізує бактерії, сприяє розсмоктуванню рубців постакне і зменшує почервоніння. Коричневий рис зволожує і надає пружності, а чорний кунжут зміцнює шкіру.

Спосіб застосування

На сухе і попередньо очищене обличчя нанесіть невелику кількість маски, уникаючи області навколо очей. Дочекайтеся появи бульбашок (3-5 хвилин). Акуратно помасажуйте шкіру протягом 30 секунд, змийте маску теплою водою.

 

Напиши відгук
The Skin House Міст зволожуючий з алое, 80 мл

The Skin House Міст зволожуючий з алое, 80 мл

The Skin House Aloe Water Mist

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри