The Skin House Гідрофільне масло для видалення макіяжу, 150 мл

The Skin House Гідрофільне масло для зняття макіяжу, 150 мл

The Skin House Essential Cleansing Oil

ЦБ-00013822

Наявність: Немає в наявності

465грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: The Skin House

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

The Skin House Essential Cleansing Oil Гідрофільне масло для зняття макіяжу

Саме поєднання слів «гідрофільне масло», яке колись дивувало, тепер викликає асоціації з найкращим і правильним доглядом за шкірою! Продукт, який поєднує властивості масла і води, здатний чудово очистити шкірний покрив від різних забруднень - часом навіть невидимих ​​ззовні, а ще при цьому наповнити його необхідною вологою. The Skin House Essential Cleansing Oil - саме такий засіб розроблено південнокорейськими косметологами.

Продукт включає натуральні масла - оливкове і кісточок шипшини, завдяки чому забезпечує глибоке живлення шкіри. Гідрофільне масло для зняття макіяжу від The ​​Skin House розчиняє жирові пробки, очищає пори від забруднень, а також залишків найстійкішої професійної косметики.

Спосіб застосування

Видавіть невелику кількість гідрофільного масла за допомогою дозатора на сухі руки і розподіліть по сухій шкірі обличчя (включаючи губи і очі). Ретельно помасажуйте шкіру з маслом. Змочіть руки теплою водою і продовжіть масаж. Масло від реакції з водою перетвориться в очищаюче молочко, яке ефективно усуне навіть водостійкий макіяж або BB крем. Сполосніть обличчя теплою водою і продовжіть очищення шкіри за допомогою гелю, мила, пінки. Для сухого епідермісу використовуйте масло для очищення шкіри без подальшого використання очищувальних засобів, щоб уникнути зайвої сухості шкіри.

Напиши відгук
The Skin House Маска киснева з муцином равлика та деревним вугіллям

The Skin House Маска киснева з муцином равлика та деревним вугіллям

The Skin House Black Snail Bubble Mask

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри