Cuskin Vitamin U Oil to foam cleanser 250ml Очищуюча гідрофільна олія пінка

Cuskin Vitamin U Oil To Foam Cleanser 250 ml

Cuskin Очищувальна гідрофільна олія-пінка 250 мл 

Cu Skin Cu Skin

ЦБ-00030296

Cu Skin

Наявність: Є в наявності

1150грн

Об'єм: 250 мл

Бренд: Cuskin

Класифікація: Космецевтика

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна, Комбінована, Нормальна, Суха

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення, Зняття макіяжу, Звуження пор, Відлущування/Пілінг

Cuskin Vitamin U Oil To Foam Cleanser Очищувальна гідрофільна олія-пінка 250 мл 

Універсальне очищення для всіх типів шкіри. Усі переваги двоетапного очищення в одному флаконі.

Делікатний очищуючий засіб 2 в 1 з ніжною текстурою гідрофільної олії, яка перетворюється у м’яку піну при контакті з водою, не порушуючи природний баланс шкіри.

Чудово підходить для чутливої шкіри, яка схильна до підвищеної подразливості від зайвого механічного тертя. Глибоко очищує пори, розчиняє макіяж, шкірний жир, сонцезахисний крем та будь-які забруднення. Не викликає сухості, стягнутості та неприємних відчуттів після очищення.

До складу формули входить Вітамін U, що чудово зволожує та пом’якшує, а також саліцилова кислота з протизапальною дією для боротьби з висипаннями.

Активні компоненти:

  • Вітамін U (Methylmethionine) гордість бренду, вчені CUSKIN відкрили користь вітаміну U для шкіри та отримали патент. Вітаміноподібна сполука, унікальне джерело амінокислот, що має яскраві загоювальні властивості, покращує обмін речовин, знімає запалення і стимулює регенерацію тканин.
  • Екстракт кори білої верби (Salix Alba, White Willow Bark Extract ) є рослинним джерелом саліцилової кислоти. Кератолітик, ефективно бореться з чорними точками, вуграми та комедонами, сприяє звуженню розширених пор, вирівнює тон та рельєф шкіри.
  • Олія Жожоба (Simmondsia Chinensis Jojoba Seed Oil) рослинна олія, яка є багатим джерелом безлічі жирних кислот, виконує функції: зволоження, заспокоєння та пом`якшення. Схожа на ліпідний шар шкіри, тому підходить, як для сухої шкіри, так і для тих, у кого жирна шкіра, схильна до закупорювання пор і висипань.

Спосіб застосування: 

Спочатку засіб наноситься руками на суху шкіру обличчя масажними рухами протягом 1хв. Після додавання декількох крапель води – помасажуйте, щоб створити піну та змийте залишки забруднень теплою водою.

Склад:

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Potassium Cocoyl Glycinate, Coco-Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Butylen Glycol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Methylmethionine, Tromethamine, Citric Acid, Sodium Chloride, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Напиши відгук
CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Ліфтинг-концентрат з полінуклеотидами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри