Medi Peel Vegan Vitamin Deep-Tox Cleansing Oil 200 ml Гідрофільна олія для обличчя з вітамінами та ліпосомами

Medi Peel Vegan Vitamin Deep-Tox Cleansing Oil, 200 мл

Гідрофільна олія для обличчя з вітамінами та ліпосомами 200 мл

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00032079

Medi Peel

Наявність: Є в наявності

645грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Medi Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Видалення макіяжу, глибоке очищення пір від забруднень, Поліпшення кольору обличчя та усунення слідів втоми, Живлення і зволоження шкіри, Уповільнення процесів старіння шкіри

Medi Peel Vegan Vitamin Deep-Tox Cleansing Oil Гідрофільна олія для обличчя з вітамінами та ліпосомами 200 мл

Medi-Peel Vegan Vitamin Deep-Tox Cleansing Oil, збагачений вітамінами та ліпосомами, надає професійний догляд за шкірою, забезпечуючи її поживними компонентами, покращуючи колір обличчя та сприяючи його поліпшенню. Ця гідрофільна олія ефективно усуває макіяж, включно зі стійкими та водостійкими засобами, а також очищає шкіру від забруднень, сонцезахисних і тональних продуктів. Вона абсорбує надлишки шкірного сала і розчиняє жирові пробки, забезпечуючи глибоке очищення.

Формула олії сприяє освітленню сальних ниток і ефективно бореться з чорними цятками, водночас нормалізує гідро-ліпідний баланс шкіри та запобігає її сухості. Продукт забезпечує інтенсивне зволоження, усуває лущення і стягнутість шкіри. Завдяки потужній антиоксидантній дії, він уповільнює процеси старіння і чинить зміцнювальний вплив на шкіру.

Цей продукт інтегрує збалансований комплекс з одинадцяти вітамінів, забезпечуючи багатофункціональний вплив на шкіру:

  • Вітамін B5 (Пантенол) активно сприяє прискореному загоєнню, зменшує почервоніння і подразнення, запобігає втраті вологи і підсилює здатність епідермісу утримувати вологу.
  • Вітамін C (Аскорбіл Фосфат Натрію) демонструє виражену антиоксидантну дію, підтримує пружність і молодість шкіри, бореться з темними колами і небажаною пігментацією.
  • Вітамін А (Бета-Каротин), рослинна форма вітаміну, має потужний антиоксидантний ефект, захищає клітини від окисного стресу і стимулює процеси регенерації.
  • Вітамін B6 (Піридоксин Гідрохлорид) проявляє антиоксидантні властивості, пригнічує запальні процеси, зміцнює захисний бар'єр шкіри і захищає її від зовнішніх агресивних чинників. Сприяє регенерації, знімає свербіж, усуває сухість і лущення.
  • Вітамін B12 (Ціанокобаламін) забезпечує інтенсивне зволоження, заспокоює шкіру, пригнічує запалення, зміцнює капіляри і допомагає в лікуванні акне.
  • Вітамін К (Менадіон) зміцнює стінки судин, запобігає куперозу, стимулює оновлення шкіри і подовжує її молодість.
  • Вітамін B3 (Ніацинамід) стимулює синтез колагену, підвищуючи пружність і щільність шкіри, освітлює пігментацію і запобігає появі пігментних плям.
  • Вітамін B9 (Фолієва кислота) знімає подразнення і запалення, сприяє регенерації епідермісу.
  • Вітамін В8 (Рибофлавін) регулює метаболічні процеси в стінках кровоносних судин.
  • Вітамін E (Токоферол) бореться з руйнуванням клітин вільними радикалами, запобігає появі зморшок і підтримує пружність і гладкість шкіри.
  • Вітамін F (Ліноленова кислота) запобігає випаровуванню вологи, підтримуючи оптимальний рівень гідратації, прискорює загоєння, підвищує місцевий імунітет і бореться із запаленням

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість олії на суху шкіру та рівномірно розподіліть її.

Додайте трохи води і вологими руками продовжуйте масажувати, поки олія не перетвориться на молочко

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри