Round lab Soybean cleansing oil 200ml Гідрофільна олія

ROUND LAB Soybean Cleansing Oil 200 ml

ROUND LAB Гідрофільна олія з екстрактом чорних соєвих бобів 200 мл

ROUND LAB ROUND LAB

ЦБ-00030095

ROUND LAB

Наявність: Є в наявності

870грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Round lab

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Комбінована, Нормальна, Суха

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження, Відновлення, Зняття макіяжу, Очищення, Пом'якшення

Вік: 18+

ROUND LAB Soybean Cleansing Oil Гідрофільна олія з екстрактом чорних соєвих бобів 200 мл

Гідрофільна олійка з екстрактом чорних соєвих бобів ROUND LAB Soybean Cleansing Oil підходить для глибокого очищення схильної до сухості шкіри.

Олія ідеально підійде як перший крок для вашої двох-етапної рутини з очищення шкіри, вона просто тане на шкірі та прекрасно емульгується і легко змиває макіяж та інші забруднення, при цьому залишає шкіру у добре зволоженому стані.

Засіб має клінічно доведені відмінні очищуючі властивості від бруду та пилу – до 99%, сонцезахисного засобу – до 83%, а також він зменшує видимість чорних цяткок – на 30% після 2 тижнів користування (дослідження мікропор та шкіри Інститутом дерматологічних наук у Південній Кореї).

Основні компоненти:

  • гідрофільна олійка на 79% складається з натуральних масел: оливкового, соняшникового, пінника лугового, ромашки,
  • екстракт чорних соєвих бобів добре живить шкіру, його антиоксидантна властивість подібна до вітаміну С, але й ще з більшою стабільністю. Компонент освітлює шкіру за рахунок зменшення вироблення меланіну, а також надає позитивний аnti-age ефект для шкіри.
  • у складі засобу присутні пом’якшуючий шкіру сквалан з сахарної тростини, укріплюючі гідроліпідний бар’єр шкіри цераміди NP та цераміди природнього походження з насіння пінника лугового,
  • ліпо-гідрокси-кислота сприяє вирівнюванню мікрорельєфу шкіри за рахунок стимулювання процесу відлущування клітин та оновлення шкіри, запобігає появі нових недосконалостей та чорних цяток.
  • Засіб протестований під контролем дерматологів і підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливий. Особливо рекомендований сухій та віковій шкірі.

Спосіб застосування:

Візьміть необхідну кількість продукту та нанесіть на сухе обличчя. Зробіть масаж шкіри обличчя круговими рухами. Після масажу нанесіть трохи води, щоб олія перетворилася на емульсію і змийте теплою водою.

Після використання рекомендується завжди повертати ковпачок за годинниковою стрілкою у початкове положення, для збереження корисних властивостей косметичного засобу.

Склад:

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbeth-30 Tetraoleate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Glycine Max (Soybean) Oil, Squalane, Ceramide NP, Phytosphingosine, Hydrogenated Lecithin, Glycerin, Anthemis Nobilis Flower Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Ethylhexyl Palmitate, Capryloyl Salicylic Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Cymbopogon Martini Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Tocopherol, Limonene, Linalool, Geraniol

Напиши відгук
Round Lab Birch Juice Moisturizing Cleanser 150 ml

Round Lab Birch Juice Moisturizing Cleanser 150 ml

Round Lab Ніжний гель для вмивання 150 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри