The Skin House Крем для обличчя з муцином равлика 25+

The Skin House Крем для обличчя з муцином равлика 25+

The Skin House Wrinkle Snail System Cream

ЦБ-00014757

Наявність: Немає в наявності

625грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: The Skin House

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Вік: 25+

The Skin House Wrinkle Snail System Cream Антивіковий крем на основі равликів 

The Skin House - один з найвідоміших в світі корейських брендів, який спеціалізується на створенні доглядової косметики. Незважаючи на те, що бренд відносно недавно з'явився на ринку, він з перших днів зміг завоювати довіру і любов споживачів завдяки використанню в своїй продукції виключно натуральних компонентів, які не провокують алергічну реакцію і подразнення.

The Skin House Wrinkle Snail System Cream - це прекрасний антивіковий крем на основі муцина равликів. Косметичний продукт активізує природні регенераційні процеси, сприяючи більш швидкому та ефективному відновленню шкірного покриву. Засіб з приємною, щільною консистенцією, він легко наноситься на поверхню і швидко вбирається в шкірний покрив, не залишаючи після себе ненависного ефекту липкої плівки.

Спосіб застосування

Нанесіть невелику кількість крему на шкіру обличчя після очищення і застосування тоніка. М'якими рухами помасажуйте шкіру, не розтягуючи її. Дайте засобу вбратися.

Склад

Snail Secretion Filtrate, Water, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Orbignya Oleifera Seed Oil, Hydrogenated Polydecene, Phenoxyethanol, PEG-90M, Carbomer, Dimethicone, Arginine, Betaine, Xanthan Gum, Rosa Canina Fruit Oil, Adenosine, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Paeonia Lactiflora Bark/Sap Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Leontopodium Alpinum Extract, Buddleja Davidii Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Aloe Vera Callus Culture Extract, Panax Ginseng Callus Culture Extract, Bambusa Vulgaris Callus Culture Extract, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Perfume.

Напиши відгук
The Skin House Маска киснева з муцином равлика та деревним вугіллям

The Skin House Маска киснева з муцином равлика та деревним вугіллям

The Skin House Black Snail Bubble Mask

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри