Iunik Rose galactomyces silky tony-up cream Крем для поліпшення тону шкіри

Iunik Rose galactomyces silky tony-up cream Крем для поліпшення тону шкіри

Iunik Rose Galactomyces Silky Tone Up Cream 40 ml

Iunik Iunik

ЦБ-00019683

Iunik

Наявність: Немає в наявності

529грн

Об'єм: 40 мл

Бренд: Iunik

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволожує, живить, захищає і маскує недоліки одночасно

Iunik Rose Galactomyces Silky Tone Up Cream Крем для поліпшення тону шкіри 40 мл

Крем містить 5000 ppm фільтрату галактомісіс і гідролат троянди. Засіб має виражену антивікову і відбілюючу дію, завдяки чому зменшується інтенсивність і розміри пігментних плям, запобігає появі нових, а тон шкіри вирівнюється.

Крем налагоджує гідро-баланс шкіри, вирівнює колір і текстуру, м'яко освітлює, працює з порами і дрібними зморшками. При регулярному використанні крему обличчя стає світліше, набуває природне сяйво.

Основні інгредієнти:

Фермент дріжджових грибків галактомісіс має унікальну здатність проникати в глибокі шари шкіри, є безпечним біостимулятором, має виражену омолоджуючу дію, запускає процеси відновлення, завдяки яким скорочується кількість зморшок і освітлюється пігментація. Застосування галактомісісу забезпечує довготривалу дію, яке не припиняється навіть після вмивання, а також захищає шкіру від негативних зовнішніх факторів. Особливо необхідний галактомісіс тим, у кого тьмяна і пігментована шкіра, акне, гормональні або алергічні висипання, не рівна або груба текстура шкіри.

Гідролат троянди омолоджує і запобігає вікові зміни шкіри, має антиоксидантну активність і яскраво виражений ефект ліфтингу, покращує колір обличчя, пробуджуючи в шкірі сяйво. Ефективно бореться з висипаннями і шкірними подразненнями, несе потужний заряд поновлення для шкіри і сприяє швидкій регенерації.

Ніацинамід сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшення захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальних втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, ефективний при використанні для чутливої ​​шкіри, надає зігріваючу дію і покращує мікроциркуляцію крові, освітлює.

Аденозин - це один з найбільш прогресивних інгредієнтів нового покоління, яким він був названий корейським управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і лікарських засобів. Володіє потужним розгладжуючим і омолоджуючим ефектом.

Спосіб застосування:

Після попереднього очищення і тонізації, нанести необхідну кількість крему на шкіру обличчя, шиї і декольте, розподілити легкими масажними рухами.

Напиши відгук
iUNIK Propolis Vitamin Eye Cream For Eye & Face 30 ml

iUNIK Propolis Vitamin Eye Cream For Eye & Face 30 ml

iUNIK Крем для повік з прополісом 30 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри