Veraclara Night Cream Інтенсивно зволожуючий нічний крем

Veraclara Night Cream Інтенсивно зволожуючий нічний крем

Veraclara Creampack Night Cream

Veraclara Veraclara

ЦБ-00016506

Veraclara

Наявність: Немає в наявності

80грн

Об'єм: 27 г

Бренд: Veraclara

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Ніч

Призначення: Відновлення

Вік: 35+

Veraclara Creampack Night Cream Нічний відновлюючий крем для обличчя

Крем нічний для обличчя Veraclara Creampack Night Cream відновлює з цілющими травами призводить шкіру в порядок, поки ви спите, повертаючи їй життєві сили, молодість і здоров'я. Гіалуронова кислота насичує тканини вологою, підтримує оптимальний рівень гідратації, розгладжує зморшки і запобігає ранньому старінню. Ніацинамід підтримує оптимальний рівень меланіну, запобігає розвитку пігментних плям, вирівнює тон обличчя, робить її колір здоровим і яскравим. Крем містить масла макадамії, виноградної кісточки, оливи, каріте та інших плодів. Масла відновлюють і омолоджують шкіру, усувають сухість, лущення і відчуття дискомфорту.

Екстракт кактуса бореться з надмірною жирністю, матує шкіру, зміцнює стінки капілярів, відновлює природний водний баланс, запобігає розвитку купероза і розацеа. Крем містить екстракти женьшеню, портулаку, ромашки, шоломниці байкальської, зеленого чаю, центели і інших рослин. Рослини активізують імунну систему, насичують тканини вітамінами, знімають запалення і заспокоюють подразнення. Аденозин зменшує глибину зморшок, підтягує шкіру, стимулює процеси регенерації, прискорює загоєння ушкоджень і уповільнює процес старенія.Ночная робота.

Крем допомагають усунути денну втому, зняти напругу і стрес, відновити енергію шкіри і її природні захисні механізми. Поки ви спите, крем активно працює, стимулюючи синтез колагену, покращуючи кровообіг і прискорюючи метаболізм. Крем активно бореться з набряками і зморшками, підтягує овал обличчя, виводить шлаки і токсини, усуває жирний блиск, підтримує сприятливу мікрофлору дрімоти, підвищує її пружність і еластичність.

Спосіб застосування

Видавіть трохи крему, нанесіть на обличчя і рівномірно розподіліть. Дбайливо втирайте в шкіру масажними рухами. Перед використанням крему рекомендується нанести тонер і сироватку. Продукт підходить для щоденного використання.

Напиши відгук
Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel  Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри