Medi-peel Крем нічний з колагеном

Medi-Peel Collagen Super 10 Sleeping Cream 70 ml

Medi-Peel Нічний крем з колагеном 70 мл

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00017080

Medi Peel

Наявність: Є в наявності

645грн

Об'єм: 70 мл

Бренд: Medi - Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Ліфтинг

Medi-Peel Collagen Super 10 Sleeping Cream Нічний крем з колагеном 70 мл

Крем відрізняється високою концентрацією колагену (10,000ppm) який здатний заповнити шкірні заломи, зменшити глибину зморшок, а також стимулює вироблення власних еластинових та колагенових волокон. Комплекс з екстрактів 10 суперфудів інтенсивно зволожує, підвищує імунітет шкіри, має високу антиоксидантну активність і активно живить шкіру.

Крем відновлює гідроліпідний бар'єр шкіри, попереджаючи старіння епідермісу, скорочуючи глибину зморшок і омолоджуючи.

Незважаючи на глибоке живлення, сам крем по текстурі досить легкий і невагомий. Має легку охолоджуючу дію і заспокоює шкіру. За ніч продукт інтенсивно живить та зволожує шкіру, проводить вологу на глибокі шари епідермісу та бореться із сухістю. Відновлює пружність та еластичність тканин, підвищує тургор та уповільнює процеси старіння.

Активні компоненти у складі:

Гідролізований колаген покращує загальний стан шкіри: розгладжує та вирівнює її, робить пружною та еластичною, прибирає дрібні зморшки та освіжає. Має ранозагоювальну і заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри.

Пептидний комплекс збільшує пружність та еластичність шкіри, прискорює процеси вироблення організмом власних волокон колагену та еластину. Зменшує глибину зморшок та перешкоджає обвисанню шкіри.

Комплекс із 10 видів суперфудів є джерелом цілого комплексу макро- та мікроелементів. Делікатно відбілює пігментацію, знімає запалення, тонізує, заспокоює подразнену шкіру. Має потужну антиоксидантну дію. Чудово зволожує шкіру, заспокоює, знімає запалення та почервоніння.


Сквалан зволожує шкіру, має антиоксидантні властивості (тобто відсуває старіння) та захищає від негативного впливу навколишнього середовища, зокрема, брудного повітря.
Гіалуронова кислота створює на шкірі невидимий бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, покращує структуру шкіри, сприяє регенерації клітин шкіри, скорочує дрібні зморшки, робить шкіру гладкою і ніжною.

Ніацинамід сприяє стимуляції синтезу колагену та покращенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи з епідермісу та усунути пігментацію, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.

Спосіб застосування:

Нанести як завершальний етап вечірнього догляду, після застосування сироватки.
Крем можна використовувати як під час денного, так і під час вечірнього догляду.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри