CU Skin Clean Up Hyaluronic Cream 50 ml

CU Skin Clean Up Hyaluronic Cream 50 ml

CU Skin Крем для зволоження з легкою текстурою 50 мл

Cu Skin Cu Skin

ЦБ-00020061

Cu Skin

Наявність: Є в наявності

1180грн

Бренд: CU Skin

Класифікація: Космецевтика

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Поповнює нестачу вологи в необхідному об'ємі, заспокоює свербіж і почервоніння, загоює запалення і подразнення

CU Skin Clean Up Hyaluronic Cream Крем для зволоження з легкою текстурою 50 мл

Легкий зволожуючий крем серії Clean UP бренду Cuskin з гіалуроновою кислотою і екстрактом центели азіатської. Крем, який врятує від зневоднення жирну і проблемну шкіру в будь-який час року. Поповнює нестачу вологи в необхідному об'ємі, заспокоює свербіж і почервоніння, загоює запалення і подразнення. Крем CU Skin Clean Up Hyaluronic інтенсивно зволожує, допомагає уникнути появу жирного блиску протягом дня, повертає здоровий і сяючий тон тьмяній шкірі. Продукт має легку гелеву текстуру і миттєво тане при нанесенні і наповнює кожну клітину живлющою вологою.

Активні компоненти:

- Гіалуронат натрію - складається на 90% з гіалуронової кислоти, а також має зволожуючі та регенеруючі дії. Здатний залучати вологу ззовні і поглинутись в найглибші шари дерми, де утримує і зберігає рівень вологи на необхідному рівні.
- Бетаїн - здатний проникати в середину клітини, де зволожує, живить і заспокоює. Зміцнює стінки клітин, тим самим попереджаючи трансепідермальну втрату вологи.
- Екстракт центели азіатської - сприяє відновленню і загоєнню пошкодженої поверхні шкіри. Заспокоює і освіжає шкіру після негативних впливів навколишнього середовища.
- Екстракт кореня лакриці (солодки) - освітлює пігментні плями і запобігає надлишкове вироблення меланіну, заспокоює подразнення і почервоніння, наповнює шкіру вітамінами і мінералами.
- Екстракти розмарину і ромашки - мають протизапальну дію, заспокоюють шкіру і знімають почервоніння.
- Вітамін U - відрізняється особливими ,регенеруючими діями і покращує їх метаболізм, вирівнює мікрорельєф шкіри, зменшує вираженість зморшок.
- Екстракт кореня горця гребенчатого (Рейнутрія японська) - джерело антиоксиданту з інтенсивною дією, який забезпечує шкірі свіжість і молодість, живить, перешкоджає старінню.

Спосіб застосування:

Нанести невелику кількість засобу на останньому етапі щоденного догляду, після тонера і есенції, розподілити м'якими рухами.

Напиши відгук
CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Ліфтинг-концентрат з полінуклеотидами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри