Medi-peel Омолоджуючий крем з пептидами

Medi-peel Омолоджуючий крем зі стовбуровими клітинами 50 мл

Medi-peel Cell Tox Dermajou Cream 50 ml

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00017039

Medi Peel

Наявність: Є в наявності

715грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Medi-Рeel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Антивіковий

Вік: 35+

Medi-peel Cell Tox Dermajou Cream Омолоджуючий крем зі стовбуровими клітинами 50 мл

Ефективно відновлює тургор шкіри, підвищуючи пружність і еластичність тканин, зміцнюючи і підтягуючи овал обличчя.

Крем надає дію ліфтингу, активно бореться з ознаками старіння шкіри, розгладжує і скорочує глибину зморшок, а також підтримує здоров'я епідермісу. Продукт активно бореться зі старінням шкіри, зменшує глибину шкірних заломів, сприяє розгладженню дрібних мімічних зморшок і скорочення більш глибоких, підвищує еластичність шкіри і уповільнює процеси старіння, зберігаючи молодість і здоров'я шкіри.

Крем містить особливі ліпосомні капсули, які мають схожість зі структурою клітинних мембран, за рахунок чого, всі активні компоненти капсул проникають максимально глибоко в епідерміс і в рази ефективніше засвоюються шкірою.

Стовбурові клітини дамаської троянди - спрямовані на стимуляцію аквапорінов, які є «водними каналами» в клітинних мембранах і забезпечують ідеальний баланс зволоження шкіри, а так само відновлюють захисні функції і перешкоджають трансепідермальній втрати вологи.

Комплекс з 4-х видів пептидів:

EGF - діє на молекулярному і клітинному рівні і здатний реально уповільнювати процес старіння шкіри, сприяти оновленню клітин епідермісу, зберігаючи молодість шкіри, відновлює пружність шкіри, покращує стану капілярів на обличчі, покращує колір шкіри обличчя, збільшує захисні властивості шкіри.
IGF - в комплексі з іншими факторами росту дає інтенсивну зволожуючу дію, уповільнює процеси старіння, усуває тьмяність і освітлює.
KGF - cтимулює активність і зростання клітин шкіри, відновлює структуру шкіри і призводить її в ідеальний стан. Крім того, він є джерелом здоров'я і краси шкіри, так як глибоко зволожує її і покращує синтез макромолекулярних білків, що забезпечують її еластичність.
FGF - ефективно поповнює нестачу вологи в клітинах епідермісу, сприяє її утримання і попереджає появі сухості. Допомагає зберегти пружність і еластичність шкіри.

Рекомендується для догляду за зрілою шкірою. Для більшої ефективності, крем можна використовувати разом з сироваткою з цієї ж серії.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість крему завершальним етапом догляду.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри