Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea Gel Cream 75 ml

Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea Gel Cream 75 ml

Dr.Ceuracle Веганський крем-гель з екстрактом комбучі 75 мл

Dr.Ceuracle Dr.Ceuracle

ЦБ-00020422

Dr.Ceuracle

Наявність: Є в наявності

1150грн

Об'єм: 75 мл

Бренд: Dr.Ceuracle

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Забезпечує детокс шкіри та наповнює її вологою, захищає шкіру від впливу зовнішнього середовища та дарує вологу і сяйво

Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea Gel Cream Веганський крем-гель з екстрактом комбучі 75 мл

Засіб містить комплекс веганского чаю Vegan Tea Complex (79%), який запускає всі процеси виведення токсинів, а також регенерацію шкіри, надає інтенсивне живлення і зволоження для збалансованого, здорового кольору обличчя.
Глибоко зволожуючий крем-гель з ферментованим комплексом поновлює запас вологи в дермі, усуває зневоднення та попереджає трансепідермальну втрату вологи. Крем-гель є ковтком води для шкіри, наповнює її зсередини,виштовхуючи заломи та зморшки ,залишаючи шкіру шовковистою на дотик і сяючою.

Текстура крем-гелю розроблена згідно схеми Water Melting + Water Layer. Що це означає? Надзвичайно приємна та універсальна текстура крем-гелю, яка при потраплянні на шкіру тане і перетворюється у воду. Це допомагає засобу проникати в глибокі шари шкіри та збагачувати її зсередини. Зволожуючі фактори, які є в основі крем-гелю, закривають вологу зсередини шкіри і забезпечують довготривале зволоження і відчуття комфорту. Крем-гель має виражений накопичувальний ефект і здатен відновити запаси вологи в дермі.

Активні компоненти крему з екстрактом комбучі Dr.Ceuracle (leegeehaam):

  • 20% екстракту Комбучі — ферментований чорний чай містить природні пробіотики і вітаміни групи В. Забезпечує відновлення шкіри, підвищує її імунітет ,живить шкіру та допомагає виводити токсини;
  • 58,9% гідролату Зеленого чаю – потужний антиоксидант, багатий на вітаміни, таніни, амінокислоти і протеїни. Захищає шкіру від дії вільних радикалів, мінімізує процеси окислення, відновлює ДНК клітин, тонізує і омолоджує. Також, позитивно впливає на шкіру з висипаннями, зменшує їх кількість;
  • екстракт плодів Лимонника очищає пори і покращує текстуру шкіри. Завдяки вмісту сапонінів, органічних кислот, таніну, засіб нейтралізує наслідки і запобігає розвитку окислювального процесу, тонізує і освіжає втомлену шкіру;
  • олія насіння Соняшнику добута методом декомпресії. Відновлює гідроліпідний бар’єр шкіри, попереджає трансепідермальну втрату вологи. Олія не є комедогенною та підійде для всіх типів шкіри.
  • ніацинамід – вирівнює тон і текстуру шкіри, покращує захисні функції шкіри, нормалізує роботу сальних залоз;
  • гіалуронова кислота глибоко проникає в епідерміс і дерму для тривалого зволоження.

Підходить для всіх типів шкіри, зокрема для чутливої, тьмяної  і зневодненої шкіри з куперозом.
Виробник протестував даний продукт на різних типах шкіри і отримав чудові результати:

  1. Крем-гель пом’якшує грубу суху шкіру, з лущенням, і дарує довготривале зволоження. Крем-гель зволожує жирну шкіру без жирної плівки та дискомфорту, завдяки своїй текстурі.
  2. Крем-гель збалансовує комбіновану шкіру, зменшуючи сухість щік і зволожуючи Т-зону.
  3. Крем-гель заспокоює і зволожує чутливу шкіру, завдяки чайному комплексу.

Засіб є повністю веганським, не тестується на тваринах, а також не містить продукти тваринного походження і отримав підтверджуючий сертифікат від «Korea Agency of Vegan Certificationand Services Inc».
Vegan Kombucha Tea Gel Cream сертифікований шляхом ретельної перевірки всіх інгредієнтів і процесу виробництва.

Спосіб застосування:

Наносити крем на останньому етапі догляду, після очищення, тонеру, есенції,серуму,ампули. Необхідну кількість крему нанесіть на шкіру, та розподіляйте легкими рухами, не розтягуючи шкіру, по масажним лініям. Крем є універсальним і підійде до застосування і в ранковій і у вечірній рутині.

Напиши відгук
Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics Cleansing Pad 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри