Ample:n Крем зволожуючий з гіалуроном 60мл

Ample:n Крем зволожуючий з гіалуроном 60мл

Ample:N Hyaluron Shot Cream

ЦБ-00016747

Наявність: Немає в наявності

385грн

Об'єм: 60 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Антивіковий

Вік: 30+

Ample:N Hyaluron Shot Cream Зволожуючий гіалуроновий крем

Зволожуючий крем Ample:N Hyaluron Shot Cream створений за технологією Micro Derma-Shot, яка сприяє проникненню активних інгредієнтів в глибокі шари шкіри.

Низькомолекулярна гіалуронова кислота, яка проникає в глибокі шари дерми, зволожує і утримує вологу, знижує набряклість, нормалізує кровопостачання, позитивно впливає на процеси загоєння ран і регенерацію тканин. Так само вона стимулює роботу фібробластів, які відповідають за утворення колагену і еластину.

Цераміди зміцнюють природний імунітет шкіри і пом'якшують вплив зовнішніх чинників: сухе повітря, мороз, вітер, ультрафіолетове випромінювання, погана екологія. Завдяки їх впливу на шкірі утворюється невидимий захисний шар, що перешкоджає випаровуванню вологи з клітин шкіри.

Екстракт соняшника. Дослідження показали, що дії натурального масла на шкіру володіє чудовими зволожуючими, що регенерують, пластифіцируючим ефектом. Один з найважливіших компонентів екстракту соняшника - це вітамін Е. Відомий своїми прекрасними антиоксидантними властивостями, який допомагає уповільнити процеси старіння шкіри.

Спосіб застосування

Нанести масажними рухами на завершальному етапі догляду за шкірою. Дати вбратися. Застосовувати вранці і ввечері. Крем добре поєднувати з використанням концентрованої сироватки.

Склад

Water, Methylpropanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Polydecene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Olivate, Adenosine, Ceramide 3, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Lecithin,Hyaluronic Acid, Sorbitan Olivate, Dimethicone, Peg-100 Stearate, Glycerin, Carbomer, Xanthan Gum, Sodium Polyacrylate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Phenoxyethanol, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Potassium Hydroxide.

Напиши відгук
Ample-n Сироватка відновлююча з гіалуроном, 30 мл

Ample-n Сироватка відновлююча з гіалуроном, 30 мл

Ample:N Hyaluron Shot Ampoule

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри