FarmStay DR.V8 Solution Крем для зволоження з колагеном

FarmStay DR.V8 Solution Крем для зволоження з колагеном

FARMSTAY DR.V8 SOLUTION COLLAGEN CREAM

FarmStay FarmStay

ЦБ-00016443

FarmStay

Наявність: Немає в наявності

415грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: FarmStay

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження

Вік: 18+

FARMSTAY DR.V8 SOLUTION COLLAGEN CREAM Крем для обличчя з колагеном 

Крем з колагеном FarmStay Dr.V8 Solution Collagen Cream зволожує шкіру, розгладжує зморшки, усуває шкірні заломи і складки, викликані зневодненням, покращує тонус і еластичність шкіри, має ефект ліфтингу і усуває сліди втоми і млявості шкіри, робить її пружною і підтягнутою.

До складу крему входить гідролізований колаген, який добре проникає в епідерміс і володіє оздоровлюючим і зволожуючу дію, розгладжує зморшки, покращує тонус шкіри, сприяє регенерації пошкоджених клітин шкіри і зменшує вікові зміни.

До складу крему також входить ніацинамід, який надає освітлюючі дію, усуває тьмяний відтінок шкіри, пригнічує синтез меланіну і зменшує пігментацію різного роду, роблячи шкіру світлою і свіжою. Аденозин впливає проти зморшок, розгладжує вже існуючі зморшки, особливо дрібні мімічні зморшки в куточках очей і губ.

Масло Ши, масло насіння соняшнику і гідролізований протеїн авокадо зволожують і пом'якшують шкіру, створюють в епідермісі захисний вологоутримуючий бар'єр, що запобігає зневодненню і старінню шкіри. Екстракти насіння морінгі, насіння білого люпину і бамии надають антиоксидантну дію, покращують текстуру шкіри і її еластичність. Крем рекомендується для зневодненої, яка втратила тонус, млявої і втомленої шкіри.

Спосіб застосування

Наносьте крем на фінальному етапі вашого догляду, після застосування сироватки. Рівномірно розподіліть легкими рухами по масажних лініях. Дайте вбратися.

Склад

Water, Glycerin, Butylene Glycol, Ethylhexyl Palmitate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Niacinamide, Pentylene Glycol, Lupinus Albus Seed Extract, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Hydrolyzed Collagen, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Avocado Protein, Nymphaea Alba Flower Extract, Polyglyceryl-3 Distearate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glyceryl Stearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Glyceryl Stearate Citrate, Adenosine, Dipropylene Glycol, Maltodextrin, Sodium Palmitoyl Proline, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Cetearyl Alcohol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Fragrance(Parfum)

Напиши відгук
Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

FarmStay Ceramide Age Corrector Eye Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри