Farm stay tropical fruit Крем для рук з кокосом

Farm stay tropical fruit Крем для рук з кокосом

FarmStay Tropical Fruit Hand Cream Coconut & Shea Butter

FarmStay FarmStay

ЦБ-00016576

FarmStay

Наявність: Немає в наявності

75грн

Об'єм: 50 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

FarmStay Tropical Fruit Hand Cream Coconut & Shea Butter Крем для рук з екстрактом кокоса і маслом ши

Крем для рук з кокосовим маслом Farmstay Tropical Fruit Hand Cream Coconut пом'якшує і живить суху, стягнуту шкіру і забезпечує їй довготривале зволоження. Крем допомагає позбутися від лущення, робить шкіру рук ніжною і бархатистою. Засіб формує на поверхні шкіри захисний бар'єр, що оберігає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища. Ароматний крем-баттері для рук з тропічними фруктами на основі масла ши доглядає за шкірою рук і нігтями, живить і пом'якшує, усуває сухість, лущення, прискорює загоєння ушкоджень і захищає шкіру.

Завдяки повітряній і ніжній вершковій текстурі крем-баттері швидко вбирається, не залишаючи липкого відчуття, а аромат екзотичних тропічних фруктів піднімає настрій. Екстракт плодів кокоса зволожує і відновлює жировий баланс шкіри. Масло ши ефективно пом'якшує шкіру, живить, відновлює порушений водно-жировий баланс і захищає шкіру від зневоднення.

Спосіб застосування

Нанести невелику кількість крему на шкіру рук масажними рухами. Повторювати по мірі необхідності. Запобіжні заходи: уникати попадання в очі, в разі виникнення подразнення припинити використання.

Склад

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) (50,000 ppm), Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract (1089 ppm), Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Trideceth-10, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene, Tocopheryl Acetate, PEG-100 Stearate, Disodium EDTA, 1,2- Heanediol, Phenoxyethanol, Parfum.

Напиши відгук
Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

FarmStay Ceramide Age Corrector Eye Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри