Benton Shea Butter and Olive Hand Cream 50 ml

Benton Shea Butter and Olive Hand Cream 50 ml

Benton Крем для рук с маслом ши і оливи 50 мл

Benton Benton

ЦБ-00020493

Benton

Наявність: Немає в наявності

280грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Benton

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволоження і живлення рук

Benton Shea Butter and Olive Hand Cream Крем для рук с маслом ши і оливи 50 мл

Крем для рук Benton Shea Butter and Olive містить 10% масла ши і 2% оливкової олії. Крем для рук рясно зволожує і живить шкіру рук, роблячи їх бархатистими і гладкими. Крем для рук Benton містить гіалуронову кислоту і пантенол, які зволожують шкіру, масло ши, яке захищає шкіру, оливкову олію, яке запобігає втраті вологи, робить руки м’якими. Крем також містить ефірні масла з м’яким освіжаючим ароматом.

Крем має легку текстуру, яка швидко вбирається. Підходить для всіх чотирьох сезонів: весна, літо, осінь і зима. Крем для рук Benton Shea Butter і Olive пройшов дерматологічні випробування і містить інгредієнти EWG зеленого сорту, які не викликають подразнень і підходять навіть для самої чутливої ​​шкіри.

Особливості крему:

  • масло ши (або масло каріте) – рослинне масло, що добувається з насіння дерева ши. Зволожує грубу і суху шкіру, утримуючи вологу, покращує загальний тонус шкіри. Масло Ши ефективно насичує шкіру вітамінами, покращує обмінні процеси, знімає запалення і запобігає шкіру від сухості;
  • оливкова олія, отримана з пресованих оливок, містить антиокислювальні інгредієнти, такі як вітаміни А і Е, які допомагають запобігти старінню шкіри, утворюють бар’єр, який запобігає від втрати вологи і допомагає зберегти шкіру пружною;
  • мандарин, розмарин, герань відмінно зволожують і пом’якшують шкіру, миттєво усуваючи відчуття стягнутості, сухості і лущення шкіри рук.

Спосіб застосування:

Нанесіть невелику кількість крему на шкіру рук, повільними рухами масажуючи їх до повного вбирання крему.

Напиши відгук
Benton Cacao Moist and Mild Toner 150 ml

Benton Cacao Moist and Mild Toner 150 ml

Benton Зволожуючий тонер з екстрактом какао 150 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри