Holika Holika Крем для рук Троянда 30 мл

Holika Holika Крем для рук Троянда 30 мл

Holika Holika Rainy Rose Tree Perfumed Hand Cream 30 ml

Holika Holika Holika Holika

ЦБ-00019369

Holika Holika

Наявність: Немає в наявності

125грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Holika Holika

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволоження та живлення

Holika Holika Rainy Rose Tree Perfumed Hand Cream Крем для рук Троянда 30 мл

Крем для рук Троянда від бренду Holika Holika пом'якшує і зволожує шкіру, усуває сухість, запобігає свербіж і лущення. Крем відновлює втомлену шкіру, тонізує її і знімає відчуття втоми.

Активні інгредієнти:

Масло Ши - це масло ефективно пом'якшує огрубілі ділянки тіла. Воно усуває нерівності, шорсткості, лущення, відновлює гладкість, пружність і еластичність шкіри. Масло бореться зі зморшками і розтяжками, нейтралізує негативний вплив ультрафіолетових променів і вільних радикалів.

Масло соняшнику. Цей компонент відновлює кислотно-лужний баланс, стимулює регенерацію тканин, збагачує клітини вітаміном Е і уповільнює процес старіння. Соняшникова олія пробуджує втомлену шкіру, заряджає її енергією і життєвою силою.

Масло кокоса. Кокосове масло насичує шкіру вітамінами, амінокислотами, залізом, цинком, магнієм і іншими важливими мікроелементами. Воно моментально пом'якшує і зволожує шкіру, прискорює загоєння ушкоджень, пригнічує активність бактерій і хвороботворних бактерій.

Сік листя алое. Алое має бактерицидні, протизапальними, що регенерують, заспокійливими і антиоксидантними властивостями. Воно пригнічує патогенну мікрофлору, нейтралізує вплив вільних радикалів, знімає роздратування і інші хвороботворні прояви.

Спосіб застосування:

Нанесіть трохи засобу і рівномірно розподіліть по кистях рук. Втирайте в шкіру до повного поглинання круговими рухами. Використовуйте продукт двічі в день або в міру необхідності.

Напиши відгук
Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Strawberry

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Strawberry

Holika Holika Тканинна маска для обличчя з екстрактом полуниці 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри