Benton Shea Butter and Coconut Hand Cream 50 мл

Benton Shea Butter and Coconut Hand Cream 50 мл

Benton Крем для рук з маслом ши та кокосом 50 мл

Benton Benton

ЦБ-00020492

Benton

Наявність: Немає в наявності

280грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Benton

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволоження і живлення рук

Benton Shea Butter and Coconut Hand Cream Крем для рук з маслом ши та кокосом 50 мл

Крем інтенсивно живить і пом’якшує шкіру рук, надає їм ніжність і гладкість без почуття липкості. 20% масла ши допомагає усунути сухість і підвищити пружність шкіри. 3% масла кокоса підвищує еластичність шкіри, оберігає її від огрубіння і утворення тріщин. Масло Ши цінується своїми унікальними властивостями.

Завдяки високому вмісту жирних кислот і вітамінів А, Д, Е, F воно живить і пом’якшує шкіру, має протизапальну, ранозагоювальну дією. Масло ши допомагає підтримувати оптимальний водний баланс в клітинах епідермального шару, запобігаючи його сухість і зневоднення, завдяки чому підвищується еластичність шкіри. Будучи одним з головних джерел лінолевої кислоти, масло ши вважається потужним природним антиоксидантом і омолоджує шкіру.

Масло кокоса також багате корисними жирними кислотами, серед них – лауринова, каприлова, стеаринова, пальмітинова, і вітамінами С, PP, B6, B9, які сприятливо впливають на клітини шкіри. Інформація, що міститься в маслі кокоса каприлова кислота сприяє відновленню кислотно-лужного балансу шкіри і покращує насичення шкіри киснем.

Лауринова кислота запобігає сухості шкіри, лущення і появі зморшок. Кислоти володіють регенеруючими, зволожуючими діями, знімає подразнення і робить шкіру пружною, еластичною, підтримує природний водний баланс в клітинах епідермісу і захищає від несприятливого впливу кліматичних факторів. Саме ці та інші інгредієнти, такі як екстракт листя зеленого чаю, екстракт насіння жожоба, екстракт листя волоського горіха, масло авокадо, екстракт листя барбадоського алое входять до складу нового крему для рук Benton Shea Butter and Coconut Hand Cream, що відрізняється неймовірною ефективністю.

Збалансоване поєднання природних компонентів інтенсивно насичує шкіру рук необхідними речовинами, сприяючи її оздоровленню.

Спосіб застосування:

Легкими масажними рухами нанесіть крем на шкіру рук.

Напиши відгук
Benton Cacao Moist and Mild Serum 30 мл

Benton Cacao Moist and Mild Serum 30 мл

Benton Зволожуюча сироватка з екстрактом какао 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри