Farm stay Багатофункціональна антивікова сироватка з колагеном

Farm Stay Collagen & Hyaluronic Acid All-In-One Ampoule 250 ml

Farm Stay Багатофункціональна антивікова сироватка з колагеном 250 мл

FarmStay FarmStay

ЦБ-00011212

FarmStay

Наявність: Немає в наявності

345грн

Об'єм: 250 мл

Бренд: Farm stay

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Антивікова,освітлення,зволоження

Вік: 35+

Farm Stay Collagen & Hyaluronic Acid All-In-One Ampoule Багатофункціональна антивікова сироватка з колагеном 250 мл

Потужний антивіковий засіб, в складі якого компоненти, спрямовані на зволоження і зміцнення шкіри, на розгладження зморшок і освітлення пігментації. Легка освіжаюча текстура засобу дарує шкірі відчуття неймовірного комфорту, миттєво зволожує шкіру і візуально згладжує вже після першого застосування.

Колаген поповнює нестачу власного колагену, надає миттєву підтягуючу дію, поглинає і утримує вологу в підшкірному шарі, що забезпечує шкірі постійну зволоження, впливає на внутрішньоклітинний рівень, підвищуючи пружність і еластичність шкіри, оберігає від деформації та обвисання, сприяє розгладженню зморшок.

Гіалуронова кислота інтенсивно зволожує шкіру, створює на її поверхні непомітну найтоншу плівку, яка запобігає випаровуванню води, зберігаючи вологу всередині. Сприяє загоєнню ран, впливає на імунні реакції, захищає клітини від вільних радикалів, оберігає шкіру від передчасного старіння.

Аденозин робить засіб більш ефективним проти зморшок, а ніацинамід допомагає освітлити пігментацію.

Засіб направлений на комплексний догляд за шкірою, завдяки ампульній технології виробництва, молекули сироватки несуть в собі всі корисні властивості екстрактів і олій, легко засвоюються шкірою і проникають в найглибші шари епідермісу.Не викликає відчуття липкості, швидко поглинається, робить шкіру сяючою і додає здоровий, доглянутий вигляд. Регулярне застосування ампульної сироватки поверне тьмяній і млявій шкірі сяйво і доглянутість.

Спосіб застосування:

На очищене обличчя нанесіть сироватку і м'якими рухами пальців розподіліть її по обличчю, дочекайтеся повного поглинання.

Напиши відгук
Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

FarmStay Ceramide Age Corrector Eye Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри