Hillary Гіалуронова кислота, 30 мл

Hillary Гіалуронова сироватка, 30 мл

Hillary Smart Hyaluronic

Hillary Hillary

ЦБ-00012995

Hillary

Наявність: Немає в наявності

445грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Hillary

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Від зморшок

Вік: 18+

Hillary Smart Hyaluronic Гіалуронова сироватка 

Попереджає старіння і відроджує молодість шкіри. 5 ефектів сироватки Hіllary Smart Hyaluronic.

- Трегалоза в складі підтримує рівень вологи в шкірі!
- Діє навіть в дуже сухих умовах!
- Високомолекулярна гілауронова кислота запобігає появі зморшок!
- Еко-екстракт ромашки заспокоїть навіть роздратовану і чутливу шкіру!
- Коньяк-Манан тонізує і регенерує шкіру

Створена для цілеспрямованого відновлення шкіри. Технологія відновлення з додатковим інтенсивним зволоженням допомагає шкірі вбирати і утримувати вологу там, де це необхідно. Шкіра миттєво стає більш зволоженою і захищеною.

Формула, створена для 3-х типів шкіри:

-помітно скорочує зморшки;
-підтягує шкіру і надає їй сяйво;
-зволожує і зміцнює природний захисний бар'єр.

Сироватка діє глибоко, проникаючи в клітини і грунтовно насичує вологою зневоднені ділянки шкіри! Легка текстура гіалуронової сироватки вбереться швидко, менш ніж за 5 хвилин. Проникаючи в верхні шари епідермісу робить зморшки менш помітними. Так досягається ефект гладкої шкіри і рівного тону.

Багатий натуральний рослинний склад робить гіалуронову сироватку Hillary відповідним до будь-якого типу шкіри. Засіб містить дорогоцінні екстракт Ромашки, Коньяку Манна і Грейпфрута. Вони перешкоджають старінню, підвищують рівень зволоженості, живлять і пом'якшують шкіру. Тепер декоративна косметика і навколишнє середовище безпечні для тебе як ніколи! 100% натуральні екстракти перешкоджають проникненню декоративної косметики в шкіру. Так запобігається порушення вироблення шкірного секрету і появи недосконалостей.

Спосіб застосування

Нанести масажними рухами невелику кількість сироватки на чисту шкіру обличчя, шию і зону декольте. Наносити сироватку можна щодня, в тому числі як активний засіб під денний крем, а також ввечероі. Якщо на вулиці температура повітря нижче 0, після нанесення сироватки рекомендуємо почекати хвилин 30, для повного вбирання. Beauty-хак: Промокніть очищене обличчя м'яким рушником і нанеси трохи сироватки! Так молекули гіалурона отримають достатню кількість вологи для роботи в верхніх шарах шкіри.

Склад

Вода, пропандіол, сік алое вера, трегалоза, натрієва сіль пірролідонкарбоновой кислоти, деметілсульфон, гіалуронова кислота високомолекулярна, ромашка аптечна екстракт квітів, пудра коньяку маннан, бензиловий спирт, дегідроуксусная кислота, полігріцеріл-4, деціглікозід, дігліцерін, ефірну олію іланг ілангу, ефірна масло грейпфрута.

Напиши відгук
Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри