Cruelty free Mizon Aha 8 Peeling Serum Сиворотка для обличчя

Mizon Aha 8 Peeling Serum Сиворотка для обличчя

Mizon Aha 8 Peeling Serum

Mizon Mizon

ЦБ-00004367

Mizon

Наявність: Немає в наявності

385грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Mizon

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна та проблемна

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Вік: 18+

Mizon Aha 8 Peeling Serum Сироватка для обличчя 

Для того щоб шкіра обличчя могла сяяти молодістю і свіжістю, вона потребує глибокого очищення не тільки від забруднень, але від ороговілих клітин, які перешкоджають її здоровому диханню. Mizon Aha 8 Peeling Serum - це сироватка з високою концентрацією АНА-кислот, призначена для активного відлущування і відновлення шкіри. Засіб активно впливає на стан шкіри, делікатно видаляє ороговілі клітини, вирівнює рельєф і тон обличчя, зменшує глибину зморшок, помітно звужує розширені пори, освітлює пігментацію, усуває «чорні цятки».

До складу сироватки входить гліколева кислота, яка посилює синтез колагену і еластину, що поліпшує еластичність шкіри, а також гіалуронова кислота, алантоїн і екстракт алое - зволожуючі, пом'якшуючі шкіру і підтримують природний рівень вологи. Пантенол і екстракт портулаку городнього заспокоюють шкіру і прискорюють процеси загоєння. Екстракти арніки, деревію, кореня тирличу, полину мають протизапальну, антисептичну, заспокійливу, протиалергічну дію, підвищують захисний бар'єр шкіри.

Сироватку можна застосовувати для догляду за обличчям щодня, але важливо пам'ятати, що засіб підсилює чутливість шкіри до ультрафіолету, тому її рекомендується використовувати тільки в похмурий час року. Обов'язково користуватися сонцезахисними засобами. Під час курсу застосування не наражати шкіру впливу сонячних променів або солярію.

Спосіб застосування

використовуйте після тонера. Нанесіть трохи засобу на обличчя і рівномірно розподіліть легкими масажними рухами, уникаючи шкіри навколо очей.

Напиши відгук
Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Barrier Oil Toner 150 ml
×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри