Secret Key Зміїна антивікова сиворотка для обличчя

Secret Key Зміїна антивікова сиворотка для обличчя

Secret Key Syn-Ake Anti Wrinkle and Whitening Ampoule

Secret Key Secret Key

ЦБ-00003020

Secret Key

Наявність: Немає в наявності

585грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Secret Key

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Заспокійлива

Вік: 35+

Secret Key Syn-Ake Anti Wrinkle and Whitening Ampoule Зміїна антивікова сироватка для обличчя 

Зміїна антивікова сироватка для обличчя Secret Key Syn-Ake Anti Wrinkle and Whitening Ampoule зберігає молодість і красу. Її спеціальна формула розслабляє м'язи, підвищує імунітет епідермісу.
Завдяки аденозину скорочується число зморшок. Складники продукту з екстракту огірка і арбутину прибирають пігментацію, освітлюють шкіру. Веснянки, постакне та інші темні плями стануть непомітними. Крім того, сироватка чинить регенеруючу дію. Загоює невеликі ранки і рубці.

Пептид SYN-AKE - це синтетичний пептид, дія якого спрямована на безпосереднє і тривале розслаблення лицьових м'язів, відповідальних за створення мімічних зморшок. Ця дія подібна до дії ваглеріна-1 (Waglerin-1), протеїну, що міститься в отруті гадюки Храмової куфії (Tropidolaemus wagleri), який паралізує передачу нервових імпульсів на м'язи і таким чином розслабляє обличчя. Але зміїна отрута небезпечна для життя, а ботокс має багато протипоказань і негативних наслідків, в той час як SYN-AKE, будучи абсолютно безпечним, діє так само ефективно! Він володіє прекрасними розгладжуючими властивостями і буквально протягом декількох днів зменшує глибину зморшок, що було доведено короткостроковими (протягом 1 місяця) дослідженнями.

Аденозин - схвалений KFDA (офіційний орган сертифікації), як ефективний анти-ейдж компонент. Усуває зморшки, уповільнює процеси старіння, дає синергетичний ефект в поєднанні з пептидом Syn-Ake.

Арбутин - інгібітор ферменту тирозинази, значно знижує синтез меланіну. Арбутин не токсичний, не пошкоджує клітини шкіри, «працює» прицільно з меланоцитами. Як відбілююча речовина вперше було застосовано і описана в японській косметології. Це 100% натуральний продукт, одержуваний, в основному, з мучниці.

Ніацинамід - найвідоміший засіб для боротьби з темними колами, освітлення шкіри і контролю вироблення меланіну. Робить шкіру навколо очей яскравою і сяючою. Крім того, збільшує синтез колагену, покращує бар'єрну функцію, збільшує зволоженість шкіри, скорочує зморшки, зменшує пори, вирівнює колір обличчя, зменшує розмір (на 25%) і інтенсивність (на 35-68%) гіперпігментованих плям, освітлює і вирівнює поверхню шкіри.

Гіалуронова кислота - перебуваючи на поверхні шкіри, гіалуронова кислота формує тонку плівку, здатну, не порушуючи газообмін, зберігати природну вологість шкіри. Вона прекрасно сумісна зі шкірою і не викликає алергічних реакцій та подразнення. Пом'якшує, зволожує і захищає шкіру, помітно покращуючи її зовнішній вигляд.

Екстракт алое вера, огірка, портулаку і центелли азіатської - прискорюють регенерацію клітин шкіри, покращують кровообіг, надають на шкіру заспокійливу, протизапальну, очищаючу, освіжаючий, пом'якшувальний і тонізуючу дію.

Екстракт омели білої - пом'якшувальний і протизапальний компонент, що захищає шкіру від несприятливих впливів зовнішнього середовища. Екстракт грейпфрута - додаткове джерело біофлавоноїдів. Має потужну антиоксидантну дію.

Спосіб застосування

Нанесіть трохи засобу на шкіру і рівномірно розподіліть на все обличчя легкими масажними рухами. Притуліть долоні на декілька секунд до шкіри для додаткової активації речовини.

Склад

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Arbutin, Imperata Cylindrica Root Extract, Viscum Album (Mistletoe) Leaf Extract, Dimethicone, Alcohol Denat., Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Hydrogenated Lecithin, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dimethicone Crosspolymer, Potassium Hydroxide, Xanthan Gum, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Fragrance, Disodium EDTA, Adenosine, Niacinamide, Punica Granatum Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Sodium Hyaluronate, Portulaca Oleracea Extract, Centella Asiatica Extract.

Напиши відгук
Secret Key Гідрогелеві патчі для очей і скул

Secret Key Гідрогелеві патчі для очей і скул

Secret Key Pink Racoony Hydro-Gel Eye & Cheek Patch 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри