Medi-peel Вітамінна сироватка для освітлення 50мл

Medi-Peel Вітамінна сироватка для освітлення

Medi-Peel Derma Maison Vitabenone Brightening Capture Serum

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00017391

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

790грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Medi-peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Освітлення

Вік: 20+

 Medi-Peel Derma Maison Vitabenone Brightening Capture Serum Антиоксидантна сироватка

Направлена ​​на вирівнювання тону і поліпшення загального кольору шкіри, м'яко освітлює і спрямований на боротьбу з гіперпігментацією.

Справляє надзвичайно сильнe антиоксидантну дію, виводить зі шкіри вільні радикали і запобігає окисленню клітин, що, в свою чергу уповільнює старіння шкіри і зберігає її молодість і пружність.

Сироватка має заспокійливу і тонізуючу дію, захищає шкіру від негативного впливу зовнішніх стресових факторів, знижує чутливість епідермісу і бореться з подразненнями. Засіб здатний проникати в найглибші шари епідермісу, відновлюючи і оздоровлюючи шкіру зсередини, зміцнює захисний бар'єр, уповільнює процеси старіння і заспокоює шкіру.

Ідебенон новітній антиоксидант з вираженим антивіковим дією. Дослідження показали, що ідебенон в 4 рази ефективніше вітаміну C, і в 10 разів інтенсивніше ніж коензим Q10. Поліпшення текстури шкіри, розгладження зморшок, зволоження, вирівнювання кольору обличчя.

Ніацинамід - сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшення захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальних втрату вологи зі шкіри і усунути пігментацію, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.

Пальмітоіл пентапептид-4 (Palmitoyl pentapeptide-4) -сигнальний пептид, забезпечує проникнення в глибші шари шкіри, зменшуючи зморшки і покращуючи текстуру шкіри.

Морський колаген стимулює фібробласти шкіри до синтезу нових колагенових волокон, завдяки чому підвищується пружність і еластичність шкіри, зменшується глибина зморшок, запобігає появі нових, сповільнюється старіння шкіри. 

Спосіб застосування:

Використовуй сироватку після очищення і тонізації шкіри. Розподіліть сироватку по обличчю, уникаючи область навколо очей. Після сироватки нанести крем. Застосовуйте сироватку курсом протягом місяця, потім зробіть перерву 4-5 тижнів і повторити курс.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри