Ottie platinum anti wrinkle serum Концентрована сироватка від зморщок

Ottie Концентрована сироватка від зморщок

Ottie Bio Tension Serum

ЦБ-00017695

Наявність: Немає в наявності

485грн

Об'єм: 40 мл

Бренд: Ottie

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Вік: 27+

 Ottie Bio Tension Serum Сироватка проти зморшок 

Корейський бренд Ottie давно випускає ефективну антивікову косметику, яка здатна впоратися зі зморшками і заломами на шкірі. Сироватка Bio Tension Serum має підтягуючим і зміцнюючим ефектом, освіжає тон обличчя і сприяє захисту від негативних факторів навколишнього середовища.

Косметична продукція Ottie розгладжує мімічні зморшки, а глибокі заломи на шкірі може зробити менш помітними. Її унікальна формула спрямована на усунення вікових змін і повертає шкірі молодість і енергії.

Засіб ідеально підходить для всіх типів шкіри. Застосовується для усунення та профілактики мімічних зморшок. Склад косметики можна використовувати на область навколо очей, носогубних складок, зону декольте і шию.

Молочна кислота інтенсивно зволожує і утримує молекули води в міжклітинному просторі.

Аргірелін знімає тонус з мускулатури обличчя і перешкоджає утворенню нових зморшок.

Аденозин пом'якшує тканини і контролює вироблення меланіну, який відповідальний за появу пігментації на шкірному покриві.

Хітозан обволікає поверхню шкіри невидимою плівкою, яка захищає від негативних факторів навколишнього середовища і перешкоджає швидкому випаровуванню вологи.

Морські біополімери наповнюють кожну клітинку шкіри корисними мікроелементами, здобутими з бурих водоростей.

Омолоджуюча сироватка Bio Tension Serum корейського бренду Ottie наноситься точково, тому витрата вважається економічною. На ретельно очищену і підготовлену шкіру обличчя в області зморшок нанесіть кілька крапель сироватки. Вбийте склад продукції подушечками пальців, дайте йому добре поглинутися і не змивайте.

Напиши відгук
Ottie Заспокійлива пінка з екстрактом зеленого чаю

Ottie Заспокійлива пінка з екстрактом зеленого чаю

Ottie Green Tea Cleansing Foam

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри