Embryolisse Laboratories Lait-Creme Concentre Крем-концентрат зволожуючий

Embryolisse Зволожуючий крем - концентрат 75 мл

Embryolisse Laboratories Lait-Creme Concentre 75 ml

Embryolisse Laboratories Embryolisse Laboratories

ЦБ-00016055

Embryolisse Laboratories

Наявність: Немає в наявності

708грн

Об'єм: 75 мл

Бренд: Embryolisse

Класифікація: Лікувальна

Країна виробник: Франція

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Пом'якшення

Вік: 18+

Embryolisse Laboratories Lait-Creme Concentre Зволожуючий крем - концентрат 75 мл

Французькі косметологи знаються в красі і розуміють, що потрібно сучасним дівчатам для того, щоб її підтримувати на високому рівні. Особливу увагу вони приділяють зволоженню, тому і створили чудовий крем-концентрат для обличчя Embryolisse Laboratories Lait-Creme Concentre.

В його основі комплекс масел Ши, алое вера, бджолиний віск і протеїни сої. Крем чудово бореться з сухістю, зволожує шкірний покрив на клітинному рівні і допомагає уникнути пересихання. Завдяки постійному активному зволоженню крем дозволяє підтримувати пружність шкіри і запобігає появі зморшок. Його можна використовувати в якості бази під макіяж, адже він також звужує пори і вирівнює поверхню обличчя.

Спосіб застосування

Наносьте вранці і / або ввечері. Розподіліть легкими круговими рухами і дайте вбратися. Крім того, цей засіб можна використовувати для очищення шкіри і зняття макіяжу, в якості відновлювальної маски, як крем після гоління, і навіть в якості дитячого крему.

Склад

AQUA (WATER) . PARAFFINUM LIQUIDUM . STEARIC ACID . PALMITIC ACID . GLYCERYL STEARATE SE . TRIETHANOLAMINE . CERA ALBA (BEESWAX) . CETYL PALMITATE . BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER . 1,2-HEXANEDIOL . CAPRYLYL GLYCOL . STEARETH-10 . POLYACRYLAMIDE . C13-14 ISOPARAFFIN . PARFUM (FRAGRANCE) . LAURETH-7 . PROPYLENE GLYCOL . TROPOLONE . HYDROLYZED SOY PROTEIN . ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT.

Напиши відгук
Embryolisse Крем - ексфоліант для обличчя 60 мл

Embryolisse Крем - ексфоліант для обличчя 60 мл

Embryolisse Laboratories Exfoliating Care Cream 60 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри