Enought Антивіковий Ліфтинг крем 50 мл

Enough Антивіковий Ліфтинг крем 50 мл

Enough Ultra X10 Collagen Pro Marine Cream 50 ml

Enough Enough

ЦБ-00017725

Enough

Наявність: Немає в наявності

385грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Enough

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Суха

Призначення: Вирівнює тон шкіри,еластичність,зволоження

Enough Ultra X10 Collagen Pro Marine Cream Антивіковий Ліфтинг крем 50 мл

Колагеновий крем Enough Ultra X10 Collagen Pro Marine Cream володіє сильним ліфтинг-ефектом, знімає набряклість, зміцнює шкірні тканини і підтягує контур обличчя, запобігаючи в'ялість і в'янення шкіри. Крем насичує міжклітинний простір шкіри вологою, покращує метаболізм і циркуляцію крові. Утворюючи на шкірі захисну вологоутримуючу плівку, засіб запобігає зневодненню і мінімізує шкідливий вплив зовнішнього середовища на шкіру. При регулярному застосуванні шкіра підтягується, стає пружною і має красиву текстуру.

Переваги крему: 

- Прискорює синтез власного колагену;

- Покращує обмінні процеси;

- Пом'якшує і розгладжує шкіру;

- Дарує обличчю свіжий і відпочивший вигляд.

 Основні інгредієнти: 

Гідролізований колаген покращує загальний стан шкіри: розгладжує і вирівнює її, робить пружною і еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає. Заживляє рани і має заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри. Надає регенеруючий ефект.

Бетаїн активно зволожує, має кондиціонуючу дію, знімає подразнення шкіри, знижує руйнівну дію поверхнево активних речовин, сприяє збільшенню їх в об'ємі, підсилює кондиціонуючу дію інших компонентів і сам є непоганим кондиціонером, надає поверхневий вплив на шкіру, покращуючи її зовнішній вигляд .

Пантенол (провітамін В5) регулює найважливіші клітинні процеси в шкірі, сприяє виробленню енергії, оживляє і омолоджує шкіру. Надає ефективну дію при лікуванні вугрової висипки і акне, допомагає впоратися з сухістю і лущенням, посилює здатність шкіри чинити опір агресивному впливу навколишнього середовища.

Екстракт фукуса пухирчастого сприяє посиленою клітинної регенерації, діє як пом'якшувальний, заспокійливий агент, що розгладжує зморшки. Робить шкіру еластичною і підтримує її тургор в хорошому стані.

Фермент грибків Галактомісіс має унікальну здатність проникати в глибокі шари шкіри, є безпечним біостимулятором, має виражену омолоджуючу дію, запускає процеси відновлення, завдяки яким скорочується кількість зморшок і освітлюється пігментація. Застосування галактомісіс забезпечує довготривалу дію, яка не припиняється навіть після вмивання, а також захищає шкіру від негативних зовнішніх факторів. Особливо необхідний галактомісіс тим, у кого тьмяна і пігментована шкіра, акне, гормональні або алергічні висипання, нерівна або груба текстура шкіри.

Поліглутамінова кислота захищає гіалуронову кислоту від руйнування, покращує мікрорельєф, забезпечує пролонговане зволоження аж до глибоких шарів шкіри, запобігає втраті вологи, пом'якшує і загоює пошкоджену шкіру.

Спосіб застосування: Нанести на очищену і тонізовану шкіру обличчя, шиї і декольте легкими масажними рухами.

Напиши відгук
Enough Антивіковий крем для повік з пептидами 30 мл

Enough Антивіковий крем для повік з пептидами 30 мл

Enough 8 Peptide Sensation Pro Balancing Eye Cream 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри