Neogen Антивіковий крем для шиї та декольте 80 мл

Neogen Антивіковий крем для шиї та декольте 80 мл

Neogen Agecure Extra Firming Neck & Decollete Special Cream 80 ml

Neogen Neogen

ЦБ-00019834

Neogen

Наявність: Немає в наявності

665грн

Neogen Agecure Extra Firming Neck & Decollete Special Cream Крем для догляду за шиєю і декольте 80 мл

Крем для боротьби зі зморшками складається з запатентованих пептидних комплексів, які, сприяють виробленню колагену і гіалуронової кислоти в шкірі, поліпшують її еластичність. Цей спеціальний зміцнюючий крем: відновлює ослаблену шкіру шиї і області декольте, підтягує шкіру і коригує зморшки, зберігаючи шкіру зволоженою.

У кремі міститься три сильних пептидних комплекса:

ARGIRLENE® ботулоподібний пептид, який знижує скорочення м'язів і зменшує глибину зморшок. Найпопулярніший пептид, який розробили більше 20 років тому. Вартість одного грама аргеріліна 101 дол.

SYN-COLL® сигнальний пептид, стимулює вироблення фібропластів колагену, еластину. Головна фішка цього пептиду - запуск каскадних реакцій, тому йому «легко достукатися» до дерми і змусити клітини працювати більш активно.

SYN®-AKE пептид, який повторює структуру молекули токсину зміїної отрути. Міорелаксант зменшує вираженість мімічних зморшок.

Додаткові компоненти:

Ніацинамід суперзірка по догляду за шкірою, допомагає в боротьбі із запаленнями, віковими змінами шкіри, допомагає вирівняти тон шкіри і відновлює захисні функції шкіри. Токоферол (вітамін Е) антиоксидант, що допомагає захищати шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.

Аденозин забезпечує ефективну омолоджуючу дію і бореться зі зморшками, а ніацинамід допомагає усунути видимі порушення пігментації, викликані часом і впливом навколишнього середовища.

Напиши відгук
Neogen Диски очищуючі з екстрактом зеленого чаю 1 шт

Neogen Диски очищуючі з екстрактом зеленого чаю 1 шт

Neogen Dermalogy Bio Peel Gauze Peeling Green Tea

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри