Neogen Диски очищуючі з екстрактом вина 1 шт

Neogen Диски очищуючі з екстрактом вина 1 шт

Neogen Dermalogy Bio Peel Gauze Peeling Wine

Neogen Neogen

ЦБ-00016474

Neogen

Наявність: Немає в наявності

35грн

Бренд: Neogen

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

Neogen Dermalogy Bio Peel Gauze Peeling Wine Пілінгові диски з екстрактом червоного вина

Створені за унікальною технологією, пілінгові диски дбайливо очищають і оновлюють шкіру, забезпечуючи ефект професійної процедури ексфоліації в домашніх умовах. Три шари матеріалу різних текстур очищають поверхню шкіри, відшелущуючи омертвілі клітини, в той час як фруктові кислоти забезпечують глибоке очищення і оновлення. Гіалуронова кислота і великий комплекс рослинних екстрактів пом'якшують, зволожують і дарують здорове сяйво. Прості і зручні у використанні. Ресвератрол, що міститься в червоному вині, є натуральним антиоксидантом, бореться зі старінням і сприяє процесу оновлення шкіри.

Спосіб застосування

Вмийтеся і висушіть шкіру. Одягніть диск на пальці руки, таким чином, щоб марлева сторона виявилася внизу. Використовуйте кругові рухи без зайвого тиску на шкіру, починаючи з шиї і підборіддя до чола. Приділіть особливу увагу проблемним зонам, здійснюючи м'який масаж за допомогою диска. Обробивши повністю поверхню обличчя і шиї, переверніть диск і завершите процес пілінгу іншою стороною. Змийте залишки теплою водою. Використовуйте від 2х раз в тиждень до щоденного застосування в залежності від стану шкіри.

Склад

Acqua, Disodium Edta Glicerina, Butilene Glicol, Peg / Ppg-17/6 Copolimero, Trometamina, Benzofenone-5, Estratto Del Vino, Ialuronato Di Sodio, Vitis Vinifera (Grape) Dei Semi, Rubus Fruticosus (Blackberry) Estratti Di Frutta, Rubus Idaeus (Lampone) Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Mirtillo) Fruit Extract, Acido Tartarico, Acido Glicolico, Acido Lattico, Coptis Chinensis Estratto Di Radice, Ci 15985, Ci 17200, Ci 42090, Alcohol Denat., Peg-60 Olio Di Ricino Idrogenato, Ethylhexylglycerin, Fenossietanolo, Fragranza, Carbomer.

Напиши відгук
Neogen Диски очищуючі з екстрактом зеленого чаю 1 шт

Neogen Диски очищуючі з екстрактом зеленого чаю 1 шт

Neogen Dermalogy Bio Peel Gauze Peeling Green Tea

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри