Graymelin Омолоджуючий крем - гель зі стовбуровими клітинами 50 г

Graymelin Омолоджуючий крем - гель зі стовбуровими клітинами 50 г

Graymelin Asta Stemcell Gel Cream 50 g

Graymelin Graymelin

ЦБ-00017658

Graymelin

Наявність: Немає в наявності

445грн

Об'єм: 50 г

Бренд: Graymelin

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Антивіковий

Вік: 30+

Graymelin Asta Stemcell Gel Cream Омолоджуючий крем-гель зі стовбуровими клітинами 50 г

Омолоджуючий крем - гель з легкої текстури підходить всім типам шкіри, особливо шкірі з ознаками в'янення і зморшками. Крем пом'якшує і зволожує шкіру, покращує тонус і зміцнює, дарує рівний тон і колір обличчя. Крем розроблений спеціально для шкіри зі слідами в'янення і зморшками, він може використовуватися як денний або нічний крем, і підходить всім типам шкіри.

Стовбурові клітини рослин - паростки рослин, в якій містяться ініціальні клітини, що володіють унікальною властивістю відновлювати тканини шкіри. Стовбурові клітини активно протистоять старінню, очищають і відновлюють клітини після перенесених стресів, покращують клітинний метаболізм, підтримують зменшення з віком вироблення колагену і еластину, підвищують тонус шкіри і кровоносних судин, зміцнюють і інтенсивно зволожують шкіру, роблять її еластичною.

Завдяки високій концентрації гель - крем має яскраво - оранжевий колір. Засіб має легку тане консистенцією, швидко поглинається без утворення плівки.

Основні діючі компоненти:

Астаксантин - унікальний антиоксидант, який в даному випадку добувається з панцирів креветок. Його дія спрямована на нейтралізацію вільних радикалів і уповільнення старіння шкіри. Астаксантин підвищує пружність і еластичність тканин, прискорює регенерацію, використовується при лікуванні акне, має виражені бар'єрними властивостями.

Фітостволовие клітини зеленого чаю діють на клітинному рівні, відновлюючи пошкоджені ділянки. Ефективно покращують стан шкіри будь-якого типу.

Аденозин - найпотужніший антивіковий компонент, стимулює синтез колагену і еластину в клітинах, підвищує пружність і еластичність шкіри.

Гідролізат колагену сприяє вирівнюванню мікрорельєфу, розгладженню невеликих зморшок і зменшення глибини великих мімічних зморшок, підвищення пружності і еластичності шкіри, легкому підтягування овалу обличчя, тонізації. Також гідролізат колагену має ранозагоювальні і заспокійливі властивості, прискорює регенерацію пошкоджених клітин і відновлення цілісності шкіри. Він є потужним зволожувачем і захищає вологу, що знаходиться в глибоких шарах шкіри, від передчасного випаровування.

Гіалуронова кислота забезпечує довгострокове і високоінтенсивне зволоження шкіри, захищає від зневоднення, стимулює клітинне оновлення, загоює ранки і тріщинки.

Сквалан захищає шкіру від втрати вологи, регулює дихання шкіри, гальмує раннє в'янення шкіри, знижує негативний вплив зовнішніх факторів.

Керамід сприяє відновленню ліпідного бар'єру, стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, захищає шкіру від втрати вологи.

Масла ши і оливи інтенсивно живлять і пом'якшують шкіру, надають ранозагоювальну і омолоджуючу дію.

Спосіб застосування: Відразу після очищення шкіри обличчя візьміть невелику кількість гель-крему, нанесіть на пальці рук. Засіб почне танути. Потім на 10 секунд прикладайте руки з гель-кремом до зон обличчя: щоках, лобі і підборідді. 

Напиши відгук
Graymelin Омолоджуюча сироватка зі стовбуровими клітинами 50 мл

Graymelin Омолоджуюча сироватка зі стовбуровими клітинами 50 мл

Graymelin Asta Stemcell Anti-Wrinkle Serum 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри