Graymelin Антивікова сироватка зі стовбуровими клітинами

Graymelin Омолоджуюча сироватка зі стовбуровими клітинами 50 мл

Graymelin Asta Stemcell Anti-Wrinkle Serum 50 ml

Graymelin Graymelin

ЦБ-00017654

Graymelin

Наявність: Немає в наявності

295грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Graymelin

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Антивікова

Вік: 30+

Graymelin Asta Stemcell Anti-Wrinkle Serum Омолоджуюча сироватка зі стовбуровими клітинами 50 мл

Стовбурові клітини рослин - особлива тканина з нирок і паростків рослин, в якій містяться ініціальні клітини, що володіють унікальною властивістю відновлювати тканини шкіри. Стовбурові клітини активно протистоять старінню, очищають і відновлюють клітини після перенесених стресів, покращують клітинний метаболізм, підтримують зменшення з віком вироблення колагену і еластину, підвищують тонус шкіри і кровоносних судин, зміцнюють і інтенсивно зволожують шкіру, роблять її еластичною.

  • завдяки комплексу компонентів з вираженою антивіковою дією ефективно покращує стан зрілої і ослабленої шкіри: підвищує еластичність і пружність тканин, розгладжує зморшки, захищає від фотостаріння, уповільнює процеси старіння.
  • дія гіалуронової кислоти і сквалану спрямовані на посилене зволоження шкіри і нормалізацію водного балансу;
  • крім того, сироватка сприяє освітленню пігментації і вирівнюванню тону шкіри.

Основні діючі компоненти:

Фітостволові клітини зеленого чаю діють на клітинному рівні, відновлюючи пошкоджені ділянки. Ефективно покращують стан шкіри будь-якого типу. Усувають сухість, вітамінізують.

Аденозин - найпотужніший антивіковий компонент, стимулює синтез колагену і еластину в клітинах, підвищує пружність і еластичність шкіри.

Алантоїн надає пом'якшувальну дію, зволожує, допомагає звузити пори і нормалізувати роботу сальних залоз, знімає запалення, заспокоює чутливу і подразнену шкіру.

Екстракт алое вера сприяє пом'якшенню шкіри і зняття подразнень, прискорює загоєння ранок, має протизапальну і антиалергічну активність, має антиоксидантну дію, стимулює синтез власних колагенових волокон.

Гідролізат колагену сприяє вирівнюванню мікрорельєфу, розгладженню невеликих зморшок і зменшення глибини великих мімічних зморшок, підвищення пружності і еластичності шкіри, легкому підтягування овалу обличчя, тонізації. Також гідролізат колагену має ранозагоювальні і заспокійливі властивості, прискорює регенерацію пошкоджених клітин і відновлення цілісності шкіри. Він є потужним зволожувачем і захищає вологу, що знаходиться в глибоких шарах шкіри, від передчасного випаровування.

Гіалуронова кислота забезпечує довгострокове і високоінтенсивне зволоження шкіри, захищає від зневоднення, стимулює клітинне оновлення, загоює ранки і тріщинки.

Сквалан захищає шкіру від втрати вологи, регулює дихання шкіри, гальмує раннє в'янення шкіри, знижує негативний вплив зовнішніх факторів.

Керамід 3 сприяє відновленню ліпідного бар'єру, стимулює відновлення цілісності шкіри, захищає шкіру від втрати вологи.

Масла ши і оливи інтенсивно живлять і пом'якшують шкіру, надають ранозагоювальну і омолоджуючу дію.

Напиши відгук
Graymelin Омолоджуючий крем - гель зі стовбуровими клітинами 50 г

Graymelin Омолоджуючий крем - гель зі стовбуровими клітинами 50 г

Graymelin Asta Stemcell Gel Cream 50 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри