Graymelin Ампульная сироватка з гіалуроновою кислотою 50 мл

Graymelin Ампульная сироватка з гіалуроновою кислотою 50 мл

Graymelin Hyaluronic Serum 50 ml

Graymelin Graymelin

ЦБ-00017653

Graymelin

Наявність: Немає в наявності

445грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Graymelin

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволоження

Graymelin Hyaluronic Serum Ампульная сироватка з гіалуроновою кислотою 50 мл

Ампульная сироватка з гіалуроновою кислотою Graymelin Hyaluronic Serum Graymelin Hyaluronic Serum - сироватка з гіалуроновою кислотою зволожує шкіру, пом'якшує її і розгладжує. Підходить для всіх типів шкіри. Підтримує оптимальний рівень зволоження шкіри, не допускає її зневодненню, бореться зі зморшками, підвищує тонус. Робить шкіру більш пружною, гладкою і сяючою, усуває видимі ознаки старіння і помітно омолоджує. Гіалуронова кислота проникає глибоко в шкіру, насичує її вологою і запобігає її втрату, в результаті чого розгладжуються зморшки запускає регенеративні процеси шкіри, оновлюючи її створює внутрішній бар'єр вологи, захищаючи шкіру від пересушування усуває сухість і лущення підвищує пружність і еластичність шкіри не викликає алергії.

Не містить парабенів, ароматизаторів, барвників, спирту і мінеральних масел. Ця сироватка, завдяки чистому складу і найлегшій рідкої текстурою, прекрасно поєднується з будь-якими сироватками та кремами, але повинна наноситися першої.

Спосіб застосування:

Після етапів очищення і тонізації нанести 2-3 краплі сироватки і рівномірно розподілити рухами. Бажано використовувати щодня вранці і ввечері.

Напиши відгук
Graymelin Омолоджуючий крем - гель зі стовбуровими клітинами 50 г

Graymelin Омолоджуючий крем - гель зі стовбуровими клітинами 50 г

Graymelin Asta Stemcell Gel Cream 50 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри