Enough Вітамінний крем для обличчя 50 мл

Enough Вітамінний крем для обличчя 50 мл

Enough Real Vita 8 Complex Pro Bright Up Ampoule 50 ml

Enough Enough

ЦБ-00017724

Enough

Наявність: Немає в наявності

385грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Enough

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Суха,нормальна

Призначення: Освітлення,відновлення

Enough Real Vita 8 complex Pro Bright Up cream Вітаминний крем для обличчя 50 мл

Вітамінний крем для обличчя Enough Real Vita 8 Complex Pro Bright Up Cream з екстрактом обліпихи дарує шкірі молодість, здоров'я і гарне сяйво за рахунок вмісту вітаміну С і Ніацинамід - двох найпотужніших антиоксидантів.

Крем протидіє руйнівному впливу навколишнього середовища, усуває тьмяність і зменшує вираженість пігментних плям. Також він відновлює гідро-ліпідний баланс, прискорює процеси відновлення і регенерації, вирівнює мікрорельєф шкіри і зміцнює місцевий імунітет.

Переваги крему:

  • Активно бореться з віковими змінами;
  • Насичує шкіру вітамінами і антиоксидантами;
  • Прискорює процес загоєння;
  • Зміцнює захист шкіри проти шкідливого впливу зовнішнього середовища;
  • Оновлює шкіру, вирівнюючи тон і рельєф.

Основні інгредієнти:

Екстракт обліпихи містить до 2,000 мг вітаміну С. Обліпиху також називають "Деревом вітаміну С", вона ефективно заспокоює роздратовану шкіру, знімає запалення, допомагає в боротьбі з сухістю і лущення. Зміцнює ліпідний бар'єр епідермісу і захищає від негативного впливу навколишнього середовища. 

Ніацинамід (Вітамін B3) ефективно усуває пігментацію різного походження. Сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшення захисних функцій шкіри, допомагає знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує.

Пантенол (провітамін В5) регулює найважливіші клітинні процеси в шкірі, сприяє виробленню енергії, оживляє і омолоджує шкіру. Надає ефективну дію при лікуванні вугрової висипки і акне, допомагає впоратися з сухістю і лущення, посилює здатність шкіри чинити опір агресивному впливу навколишнього середовища.

Комплекс вітамінів (A, В1, В3, В5, В6, B9, В12, С, Е, F, H, K), які забезпечують потужний антиоксидантний захист, оберігають клітини шкіри від окислення і руйнування вільними радикалами, мінімізують негативний вплив ультрафіолету, пилу і забруднень з атмосфери. Вітаміни прискорюють загоєння мікропошкодження шкіри, мають протизапальну дію.

Екстракт листя гуави має виражені зволожуючим, живильним, заспокійливим і в'язким властивостями, ущільнює і прискорює загоєння пошкодженої шкіри, запобігає розмноженню бактерій на поверхні дерми, захищаючи шкіру від утворення запальних процесів, знижує больові відчуття чутливої ​​шкіри.

Екстракт чайного дерева має антибактеріальну і антисептичну дію, запобігаючи їх розмноженню і виникнення запальних реакцій, очищає шкіру від камедонів, вугрової висипки, акне, знижує вироблення шкірного жиру і закупорку пор сальними пробками, ліквідує почервоніння і свербіж в короткі терміни.

Екстракт троянди стимулює клітинне оновлення, шкіра стає пружною і еластичною, розгладжуються зморшки. Натуральний екстракт троянди заспокоює і регенерує, знімає почервоніння.

Спосіб застосування:

Нанести на очищену і тонізовану шкіру обличчя, шиї і декольте легкими масажними рухами.

Напиши відгук
Enough Антивіковий Ліфтинг крем 50 мл

Enough Антивіковий Ліфтинг крем 50 мл

Enough Ultra X10 Collagen Pro Marine Cream 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри