CUSKIN Clean-Up Mela W Corrector 20мл Засіб проти пігментації

CU SKIN Clean-Up Mela W Corrector 20 мл

CU SKIN Крем для освітлення шкіри 20 мл 

Cu Skin Cu Skin

ЦБ-00027619

Cu Skin

Наявність: Є в наявності

1120грн

Об'єм: 20 мл

Бренд: CU SKIN

Класифікація: Космецевтика

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: усунення пігментних і вікових плям, глибоке зволоження та живлення, вирівнювання тону обличчя, омолоджувальний ефект, м'якість обличчя, освітлює пігментацію, освітлює веснянки, зменшує постакне, зменшує почервоніння

CU SKIN Clean-Up Mela W Corrector Крем для освітлення шкіри 20 мл 

Clean-Up Mela W Corrector - це не просто звичайний крем для освітлення шкіри: він має доглядовий ефект, який подарує вам гладкий і рівний колір обличчя.

Завдяки м'якому складу він чудово підходить для тих, хто чутливий до сильних інгредієнтів, а відсутність агресивних компонентів дає змогу не турбуватися про підвищену чутливість під час використання.

Активні інгрідієнти: 

 - Транексамова кислота – один із найперспективніших інгредієнтів у новітніх препаратах для лікування пігментних плям на ринку косметології. Бореться із віковою, запальною пігментацією, блокує синтез меланіну, який є причиною гіперпігментації, вирівнює та освіжає тон шкіри. Знижує ймовірність появи шрамів від висипу вугрів, активізує синтез білків, які сприяють зміцненню захисного бар’єра шкіри.

Глутатіон освітлює гіперпігментацію та вирівнює загальний тон шкіри. Один з найпотужніших антиоксидантів, найкраще діє на зменшення рівня меланіну та освітлення. Містить амінокислоти у великій кількості, він абсолютно безпечний для застосування, виводить вільні радикали і токсини, які можуть зруйнувати клітини. 

- Екстракт французького бузку (Galega Officinalis Extract): запатентований інгредієнт CUSKIN, косметична композиція для освітлення шкіри [№. 10-2012-0144245] захищає шкіру від УФ-випромінювання, є одним з найбільш ефективних засобів для освітлення ластовиння та пігментних плям, помітно відбілює шкіру.

- Ніацинамід м’яко освітлює шкіру, бореться з пігментацією та постакне. Зміцнює гідроліпідну мантію, має антикуперозні властивості.

- Олія макадамії відновлює шкіру, насичує корисними мінералами та речовинами.

- Ресвератрол потужний природний антиоксидант, він ефективно захищає клітини шкіри від пошкодження вільними радикалами, запобігаючи перебігу окислювальних процесів в них.

Спосіб застосування:

 Ввечері або вранці, після очищення і тонізації, нанесіть невелику кількість засобу на ділянку з пігментацією. Використовувати кожного дня до отримання бажаного результату. Обов’язково нанесіть сонцезахисний крем перед виходом на вулицю.

Склад:

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Hydrogenated Polydecene, Niacinamide, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cyclohexasiloxane, Sorbitan Olivate, Cetearyl Olivate, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Vinyl Dimethicone, Dipentaerythrityl Hexa C5-9 Acid Esters, Tranexamic Acid, Cetyl Alcohol, Beeswax, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Stearic Acid, C14-22 Alcohols, Carbomer, Arginine, C12-20 Alkyl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Glucose, Galega Officinalis Extract, Glutathione

Напиши відгук
CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Ліфтинг-концентрат з полінуклеотидами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри