Purito Гель для обличчя з BHA кислотами нічний

Purito Гель для обличчя з BHA кислотами нічний

Purito - BHA Dead Skin Moisture Gel 

Purito Purito

ЦБ-00014589

Purito

Наявність: Немає в наявності

525грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Purito

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Ніч

Призначення: Зволоження

Вік: 18+

Purito - BHA Dead Skin Moisture Gel Зволожуючий гель з кислотами 

Purito - BHA Dead Skin Moisture Gel - зволожуючий відлущуючий гель допомагає видалити мертві клітини шкіри без подразнення і контролює вироблення шкірного сала шляхом глибокого очищення пір. Завдяки вмісту гіалуронової кислоти і салицилата бетаина, він ефективно очищає і зволожує шкіру. Його формула збагачена екстрактом чайного дерева, який цінують за його дезінфікуючі та протизапальні властивості. Зволожуючий гель для відлущування мертвих клітин Purito BHA має низький pH 3,5, який не подразнює навіть чутливу шкіру.

Основні інгредієнти:

Бетаїн саліцилат - є жиророзчинних речовиною, завдяки чому він легко проникає в пори шкіри, видаляючи з них всілякі забруднення і прискорюючи процес видалення шкірного сала.

Гіалуронова кислота - робить сильну зволожуючу дію, а також запобігає надмірному випаровуванню води з епідермісу.

Екстракт чайного дерева - розгладжує шкіру, прискорює загоєння ран. Регулює надлишок шкірного сала і має протизапальні властивості.

Спосіб використання

Нанести достатню кількість гелю на очищену і тонізувану шкіру і не змивати. При використанні гелю слід використовувати сонцезахисний крем. 

Склад

Water Solvent Butylene Glycol Solvent Moisturizer Tea Tree Leaf Extract Fragrance 1,2-Hexanediol Solvent Sodium Hyaluronate Aloe Barbadensis Leaf Extract ‧Moisturizer Emollient Ammonium Acryloyldimethyltaurate VP Copolymer Surfactant Viscosity Control Betaine Salicylate Ethylhexylglycerin Moisturizer Sodium Citrate pH Adjusters Antioxidant Citric Acid.

Напиши відгук
Purito Centella Unscented Eye Cream 30 ml

Purito Centella Unscented Eye Cream 30 ml

Purito Крем під очі центелою без масел 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри