Medi-Peel Bio Intense Glutathione White Cream 50 g

Medi-Peel Bio Intense Glutathione White Cream 50 g

Medi-Peel Освітлюючий крем з глутатіоном 50 g

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00021360

Medi Peel

Наявність: Є в наявності

745грн

Об'єм: 50 g

Бренд: Medi-Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Усуває вікову пігментацію, сліди пост-акне, небажану пігментацією у вигляді веснянок, а також освітлює тон шкіри

Вік: 30+

Medi-Peel Bio Intense Glutathione White Cream Освітлюючий крем з глутатіоном 50 g

Освітлюючий крем створений для догляду за шкірою, що в’яне, схильною до пігментації. Формула засобу збагачена компонентами, дія яких спрямована на активну боротьбу з підвищеною активністю меланоцитів.Крем регулює вироблення меланіну і рівномірно розподіляє пігмент по шкірі, попереджаючи появу гіперпігментації. Прискорює процеси загоєння і відновлення, усуває тьмяність і почервоніння, покращує текстуру шкіри. Глибоко зволожує і живить, покращує мікроциркуляцію і обмін речовин, перешкоджає втраті вологи.

Крем також допомагає поступово позбутися тьмяності і ознак втоми. При регулярному щоденному використанні він робить тон шкіри більш рівним, повертає здорове сяйво і помітно освіжає колір обличчя.Крем однаково ефективний як для боротьби з травматичною пігментацією (сліди постакне або цятки від довго незагоюваних ранок), так і для корекції фотопошкоджень або плям, які мають гормональну природу.

Найкраще крем підходить для власників тонкої шкіри світлих відтінків, найбільш уразливих до дії ультрафіолету і схильних до появи стійких і помітних пігментних плям.

  • Головним дієвим інгредієнтом крему є глутатіон. Потужний антиоксидант пригнічує руйнівний вплив ультрафіолету, вільних радикалів та інших факторів навколишнього середовища, активно відновлює пошкоджені клітини. Зміцнює імунітет шкіри, роблячи її менш реактивною, покращує бар’єрні функції, уповільнює процеси старіння. Відмінно тонізує, вирівнює тон і усуває почервоніння, відбілює пігментні плями і постакне.
  • Ніацинамід (вітамін В3) відомий як багатофункціональний компонент, який здатний не тільки стимулювати вироблення колагену і відновлювати бар’єрні функції шкіри, але і ефективно боротися з пігментацією, слідами пост-акне і веснянками, оздоровлює колір обличчя і надає йому однорідний відтінок, допомагає прискорити загоєння ранок. Крім того, ніацинамід дозволяє зробити шкіру менш чутливою до ультрафіолету і знизити ризик формування нових пігментних плям. Зменшує трансепідермальну втрату вологи і підтримує захисний бар’єр шкіри.
  • Вітамін С в стабільній формі Sodium Ascorbyl Phosphate надає освітлюючий вплив, “розсмоктує” пігментацію, а також забезпечує шкірі потужний антиоксидантний захист. Має протизапальну дію, нормалізує стан шкіри, стимулює утворення колагену, освітлює пігментні плями. Підвищує пружність і еластичність, надає шкірі сяйво. Вітамін Е підвищує його ефективність.
  • Вітамін В12 посилює дію інших освітлюючих компонентів формули, бореться з тьмяністю шкіри, робить колір обличчя свіжим .
  • Пантенол (провітамін В5) пом’якшує, заспокоює, усуває лущення і додатково стимулює процеси регенерації, знімає почервоніння і подразнення, заживляє. Надає ефективну дію при лікуванні вугрового сипу і акне.
  • Комплекс пептидів відповідає за постійну регенерацію і оновлення клітин, надає глибокий anti-age вплив, скорочує видимість зморшок і перешкоджає утворенню нових, стимулює процеси відновлення і регенерації, уповільнює старіння клітин. Нормалізує вироблення колагену і еластину, розгладжує шкіру, вирівнює рельєф.
  • Кераміди – фізіологічні ліпіди, що входять до складу епідермального бар’єру. Підвищують захисні функції епідермісу, запобігають втраті вологи і допомагають відновити шкіру.
  • Бісаболол – актив, що отримується з аптечної ромашки. Ефективно заспокоює, знімає подразнення і почервоніння, прискорює процеси регенерації. Покращує проникну здатність інших активних компонентів.
  • Токоферол зменшує глибину зморшок, стимулює синтез колагену, запобігає появі вікової пігментації, уповільнює прояв вікової в’ялості шкіри. Сприяє утриманню вологи в шкірі, надає гладкість, тонізує.

Крем володіє ніжною текстурою, моментально усуває стянутость і сухість і швидко вбирається, не залишаючи жирної плівки.

Спосіб застосування:

Нанести крем на попередньо очищену, тонізовану шкіру, рівномірно розподілити .

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри