Missha Крем для обличчя з вітаміном С 50 мл

Missha Крем для обличчя з вітаміном С 50 мл

Missha Vita C Plus Spot Correcting & Firming Cream 50 ml

Missha Missha

ЦБ-00019047

Missha

Наявність: Немає в наявності

595грн

Об'єм: 50 мл

Аромат: Ніжний, квітковий

Бренд: Missha

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Зволоження та живлення шкіри, зміцнення шкірного бар'єру, вирівнювання тону особи

Missha Vita C Plus Spot Correcting & Firming Cream Крем для обличчя з вітаміном С 50 мл

Гармонійно поєднує в собі цінні компоненти натурального походження і інноваційні методи виробництва, що дозволяють максимізувати корисні властивості всіх складових косметичного продукту. Засіб інтенсивно зволожує епідерміс, живить його необхідними мікроелементами, забезпечує ліфтинг-ефект. В основі активної формули ліпосоми і вітамін С, які ефективно пом'якшують і освіжають, знімають подразнення і прискорюють відновлення пошкодження шкіри.

Масло насіння пінника заспокоює шкіру і утримує вологу в клітинах. Ніацинамід бореться з пігментацією і вирівнює тон обличчя, покращуючи його зовнішній вигляд. Екстракт лаванди знищує хвороботворні мікроорганізми, сприяє поліпшенню тонусу дерми.Екстракт листя базиліка відновлює пошкоджену структуру епідермісу і маскує почервоніння. Крем не містить мінеральних масел, парабенів і барвників. Не тестується на тваринах.

Ефективні інгредієнти:

Вітамін С - має виражену антиоксидантну дію, ефективно захищає шкіру від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання, стимулює вироблення колагену, сприяє підвищенню еластичності і пружності шкіри, зменшує пігментні плями і постакне, вирівнює тон обличчя і надає шкірі здорове сяйво.

Екстракт лаванди - знищує хвороботворні мікроорганізми, сприяє поліпшенню тонусу і вирівнює колір шкіри, заспокоює, оздоровлює і відновлює епідерміс, знімає стрес, усуває відчуття втоми і дискомфорту.

Масло насіння пінника - добре зволожує, живить і заспокоює шкіру, володіє захисною функцією, створюючи найтоншу плівку, яка перешкоджає випаровуванню вологи; ефективно омолоджує шкіру, усуваючи зморшки і ознаки старіння.

Ніацинамід - бореться з пігментацією, вирівнює колір обличчя і помітно покращує його зовнішній вигляд. 

Спосіб застосування:

Нанести невелика кількість крему на суху чисту шкіру легкими масажними рухами до повного поглинання.

Напиши відгук
Missha BB крем з ідеальним покриттям №23 , 50 мл

Missha BB крем з ідеальним покриттям №23 , 50 мл

BB крем MISSHA M Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++ 50ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри