Cruelty free Cos De BAHA Омолоджуючий пептидний крем для обличчя 45 мл

Cos De BAHA Омолоджуючий пептидний крем для обличчя 45 мл

 
Cos De BAHA M.A Peptide Cream 45 ml

Cos De BAHA Cos De BAHA

ЦБ-00020120

Cos De BAHA

Наявність: Є в наявності

645грн

 
Cos De BAHA M.A Peptide Cream Омолоджуючий пептидний крем для обличчя 45 мл

Омолоджуючий пептидний крем, на 70% складається з органічних компонентів, призначений для догляду за сухою, нормальною і комбінованою зрілою шкірою обличчя.

Високоефективний пептидний комплекс Матрикс 3000 в концентрації 45ppm в сукупності з рослинними екстрактами і маслами надає шкірі виражену антивікову дію: глибоко живить і зволожує, блокує передачу сигналів лицьових м'язів, скорочуючи вираженість і утворення зморшок, має антиоксидантний, себорегулюючий і освітлюючий вплив.

Ефект крему:

  • зволожує і живить глибокі шари шкіри;
  • блокує передачу сигналів лицьових м'язів, скорочуючи вираженість і утворення зморшок;
  • підвищує пружність і еластичність тканин;
  • регулює роботу сальних залоз;
  • усуває запальний процес;
  • м'яко освітлює пігментні плями і сліди постакне, вирівнюючи тон шкіри.

Засіб не містить штучні барвники та ароматизатори, сульфати, парабени і спирт, представлений в форматі туби, яка забезпечує не тільки зручне і гігієнічне використання крему, але і захищає активні компоненти від окислення.

Активні інгредієнти:

Алое вера. Заспокоює запалення, стимулює регенерацію тканин, тонізує, захищає шкіру від негативних факторів навколишнього середовища. Також нормалізує мікрофлору шкіри, зміцнює стінки судин і регулює роботу сальних залоз.

Гліцерин. Сприяє кращому проникненню вологи в глибокі шари шкіри, перешкоджає попаданню в верхні шкірні шари частинок пилу і мікроорганізмів. Гіпоалергенний.

Ніацинамід. Є водорозчинним вітаміном В3, прискорює оновлення шкіри, покращує її еластичність і бар'єрну функцію, ефективно вирівнює поверхню шкіри і освітлює пігментні плями, контролює вироблення сальних залоз.

Гіалуронова кислота. Глибоко зволожує шкіру і утворює на ній тонку плівку, що запобігає втраті вологи, живить епідерміс мінералами і вітамінами, розгладжує зморшки, повертає пружність тканин, зменшує запалення і стимулює загоєння ран, активує захисні властивості шкіри.

Гексапептид. Синтетичний низькомолекулярний пептид, ефективно протидіє зморшкам, зменшує їх глибину і розгладжує тургор.

Матриксил 3000. Високоефективний пептидний комплекс (пальмітоіл трипептиди-1, пальмітоіл тетрапептид-7), який стимулює синтетичну активність фібробластів і покращує якість дермального матриксу.

Аргірелін (ацетилгексапептидом-8). Його дія порівнянна з ботулотоксином. Однак замість паралізації лицьових м'язів, він блокує передачу сигналів. В результаті порушується скорочення м'язів і мімічні зморшки розгладжуються.

Стеаринова кислота. Глибоко зволожує шкіру, запобігаючи зневоднення, має протизапальну і заспокійливу дію, захищає від шкідливого ультрафіолетового випромінювання.

Бетаїн. Підтримує електролітний баланс в клітинах, утримуючи в них молекули води, зменшує подразнення шкіри, пом'якшує і розгладжує її, стимулює загоєння тканин.

Спосіб застосування:

Вранці і ввечері, після очищення і тонізації, нанесіть необхідний засіб на шкіру м'якими масажними рухами. Курс пептидотерапії становить 2-3 місяці регулярного використання вранці і ввечері. Через 2 місяці курс можна повторити.

Напиши відгук
Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Протизапальна сироватка для жирної шкіри 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри