Enought Відновлююча сироватка з пептидами 30 мл

Enought Антивіковий крем з пептидами 50 мл

Enough 8 Peptide Sensation Pro Balancing Cream 50 ml

Enough Enough

ЦБ-00017723

Enough

Наявність: Немає в наявності

385грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Enough

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Антивікова ,відновлення, ліфтинг, від зморшок

Вік: 35+

Enough 8 Peptide Sensation Pro Balancing Cream Антивіковий крем з пептидами 50 мл

Антивіковий крем на основі 8 пептидів Enough 8 Peptide Sensation Pro Balancing Cream - це потужна зброя проти старіння шкіри, яке перешкоджає її зневоднення, зміцнює місцевий імунітет, прискорює процес регенерації та вироблення власного колагену.

Ефекти крему:

- Інтенсивно омолоджує і підтягує шкіру;
- перешкоджає віковим змінам;
- покращує метаболізм;
- відновлює мікробіом;
- зміцнює захисний бар'єр.

Основні інгредієнти:

Комплекс з 8 пептидів покращує функціонування всіх клітинних систем, захищає шкіру від зневоднення і агресивних факторів зовнішнього середовища, доставляє активні компоненти в глибокі дерми, тому надає не просто поверхневий омолоджуючий ефект, а суттєво уповільнює процеси старіння.

Екстракт фукуса пухирчастого сприяє посиленою клітинною регенерацією, діє як пом'якшувальний, заспокійливий агент, що розгладжує зморшки.Робить шкіру еластичною і підтримує її тургор в хорошому стані.

Гіалуронова кислота забезпечує довгострокове і високоінтенсивне зволоження шкіри, захищає від зневоднення і передчасних зморшок, стимулює клітинне оновлення, загоює ранки і тріщинки.

Екстракт центели володіє унікальними оздоровлюючими і омолоджуючими властивостями: покращує мікроциркуляцію, зменшує венозну гіпертензію, зміцнює капіляри. Також екстракт має протизапальну дію, забезпечує антиоксидантний захист, послаблює негативний вплив ультрафіолету.

Бета-глюкан не тільки прекрасно зволожує шкіру, але і підвищує імунітет, захищає клітини шкіри від шкідливої ​​дії УФ випромінювання, стимулює утворення колагену і глікопротеїнів, активізує процес регенерації пошкоджених клітин, запобігає зовнішні ознаки старіння, має ранозагоювальну і протизапальну дію.

Спосіб застосування:

Нанести на очищену і тонізуючу шкіру обличчя, шиї і декольте легкими масажними рухами.

Напиши відгук
Enough Антивіковий Ліфтинг крем 50 мл

Enough Антивіковий Ліфтинг крем 50 мл

Enough Ultra X10 Collagen Pro Marine Cream 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри