Magicstripes Маска-детокс глибоке очищення шкіри

Magicstripes Маска-детокс глибоке очищення шкіри

Magicstripes Deep Detox Tightening Mask 

Magicstripes Magicstripes

ЦБ-00017797

Magicstripes

Наявність: Немає в наявності

480грн

Кількість штук: 1 шт

Бренд: Magicstripes

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Німеччина

Призначення: Детокс, від чорних крапок, очищення, живлення, розгладження, звуження пор

Вік: 18+

Magicstripes Deep Detox Tightening Mask Маска-детокс глибоке очищення шкіри

Ця маска з мікрофібри, насиченою дрібними частками глини, глибоко очищає, тонізує шкіру і сприяє ефективному звуження пор. Маска володіє підтягуючим ефектом, зберігає шкіру чистою і зволоженою, а також розгладжує дрібні зморшки.

Токсини, бруд і залишки косметики не лише забивають пори і надають шкірі нездоровий вигляд, але при тривалому впливі також пошкоджують шкіру. Природні компоненти стимулюють теплові рецептори шкіри, шкіра нагрівається і "відкриває" пори і і в кінці процедури "закриває" їх, остигаючи. В результаті дії маски вирівнюється тон шкіри, вирівнюється колір обличчя, шкіра стає м'якою, гладкою і шовковистою.

Прибирає забруднення, видаляє чорні крапки, покращує колір обличчя, покращує еластичність шкіри, звужує пори, тонізує і надає живильний ефект, розгладжує дрібні зморшки, освіжає шкіру.

Активні компоненти:

Амазонська біла глина допомагає очистити і прибрати токсини з шкіри. Ця глина усуває бактерії, токсини, надлишки масла і мертві клітини, які можуть закупорювати шкіру і розширювати пори.

Каолін - це природний, білий мінерал, який сотні років використовується для догляду за шкірою. Він є сильним абсорбентом і допомагає очистити пори від проблемної бруду, масла та інших забруднень.

Діоксид титану захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання спектру A і B.

Бентоніт утворюється при розпаді вулканічного попелу. Він допомагає нормалізувати жирну шкіру, поглинаючи масло.

Масло горіха макадамії - розгладження і регенерація шкіри.

Гіалуронова кислота покращує утримання вологи у вашій шкірі і одночасно зміцнює ліпідний шар, що робить шкіру більш м'якою, гладкою і наповненою. Гіалуронова кислота також забезпечують антиоксидантний захист від шкідливої ​​дії вільних радикалів і зменшує запалення.

Масло з кісточок абрикоса забезпечує харчування і підтримку шкіри для зниження старіння. Як антиоксидант захищає шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів.

Спосіб застосування:

Очистіть обличчя і видаліть надлишки вологи з шкіри. Дістаньте маску і зніміть захисну плівку. Помістіть верхню і нижню частини маски на відповідні зони особи. Залиште маску приблизно на 20-30 хвилин, поки вона не висохне і не перестане міняти форму. Видаліть висохлу маску, сполосніть обличчя водою.

Напиши відгук
Magicstripes Маска з ефектом ліфтингу для підборіддя і щік

Magicstripes Маска з ефектом ліфтингу для підборіддя і щік

Magicstripes Chin & Cheek Lifting Mask

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри