Cruelty free Elizavecca Маска-плівка з алмазним порошком

Elizavecca Маска-плівка з алмазним порошком

Elizavecca Hell-Pore Longolongo Gronique Diamond Mask Pack

Elizavecca Elizavecca

ЦБ-00012495

Elizavecca

Наявність: Немає в наявності

545грн

Об'єм: 100 мл

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

Elizavecca Hell-Pore Longolongo Gronique Diamond Mask Pack Маска-плівка з алмазним порошком

Щоб шкіра вашого обличчя надовго залишалася м'якою і гладкою, подбайте про неї за допомогою маски-плівки з алмазним порошком від відомого південнокорейського бренду Elizavecca. Продукт підходить для догляду за шкірним покривом будь-якого типу, оскільки він володіє ефектом глибокого очищення і при цьому не викликає подразнення.

Elizavecca Hell-Pore Longolongo Gronique Diamond Mask Pack містить алмазний порошок, завдяки чому дієво позбавляє від ороговілих частинок, шлаків і токсинів. Крім того, поживне касторове масло і зволожуючі екстракти лаванди, м'яти і шавлії доглядають за шкірою, роблячи її більш гладкою і м'якою. Засіб також має виражену антибактеріальну дію, усуває забруднення з пор, перешкоджає появі комедонів і запалень.

Спосіб застосування

Нанесіть маску на обличчя, уникаючи ділянок навколо очей і губ. Рівномірно розподіліть і залиште на 15 хвилин. Коли засіб повністю висохне і перетвориться в плівку, зніміть його одним рухом знизу вгору. Використовуйте продукт не частіше двох разів на тиждень.

Склад

Water, Alcohol, Polyvinyl Alcohol, PVP, AMP-Acrylates Copolymer, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Silica, Polysorbate 20, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Fragrance, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Carbomer, CI 77499, Tocopheryl Acetate, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Mentha Viridis (Spearmint) Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem Extract, Diamond powder.

 

Напиши відгук
Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Milky Piggy Real White Time Milk Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри