Medi-Peel Royal Rose Premium Clay Mask 8 g

Medi-Peel Royal Rose Premium Clay Mask 8 g

Medi-Peel Глиняна очищуюча маска 8 g

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00021006

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

60грн

Об'єм: 8 g

Бренд: Medi-Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Ефективно виводить пил і забруднення, перешкоджає появі чорних цяток і комедонов, покращує тон обличчя, заспокоює почервоніння та запалення

Medi-Peel Royal Rose Premium Clay Mask Глиняна очищуюча маска 8 g

Глиняна маска для очищення пор з трояндою Medi-Peel Royal Rose Premium Clay Mask ефективно виводить пил і забруднення, перешкоджає появі чорних цяток і комедонов. Покращує тон обличчя, заспокоює почервоніння та запалення.

Маска не допускає закупорювання пор, регулює роботу сальних залоз, знижує жирність шкіри. Стимулює процеси загоєння і відновлення, зміцнює захисний шар і покращує текстуру шкіри.

Глиняна маска має гарний рожевим відтінок, легко розподіляється по шкірі і не залишає почуття стягнутості.

Основні діючі речовини:

Anti-Sebum P (екстракти сосни, в'яза) - комплекс рослинних екстрактів, спрямованих на усунення зайвої активності сальних залоз. Нормалізує жирність шкіри, усуває жирний блиск.

Екстракти 3 сортів троянди зволожують шкіру і покращують процеси регенерації клітин, розгладжують мімічні зморшки, нормалізують вироблення шкірного сала і звужують пори, усувають алергічні реакції на шкірі.

Каолін ефективно очищає шкіру, підсушує і знімає запалення, стимулює регенерацію клітин, абсорбує токсини і інші шкідливі речовини з поверхні шкіри. Пом'якшує, покращує кольору обличчя, насичує шкіру корисними мінеральними речовинами.

Каламін стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, перешкоджає дії дратівливих чинників, заспокоює подразнення і запалення, зменшує набряклість.

Гіалуронат натрію - низькомолекулярна форма гіалуронової кислоти. Проникає в глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи в шкірі. Утворює захисний шар, який не дає волозі випаруватися.

Спосіб застосування:

Рівномірно нанесіть маску на очищену шкіру, залиште на 15 хвилин і змийте теплою водою.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри