Veraclara Black Charcoal mask Маска плівка з чорнем вуглем

Veraclara Black Charcoal mask Маска плівка з чорнем вуглем

Veraclara Purifying Black Charcoal Mask

Veraclara Veraclara

ЦБ-00016513

Veraclara

Наявність: Немає в наявності

70грн

Об'єм: 27 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Вік: 18+

Veraclara Purifying Black Charcoal Mask Маска-плівка з деревним вугіллям

Маска-плівка Veraclara Purifying Black Charcoal Mask з деревним вугіллям - це плівкова очищаюча маска проти чорних цяток. Вона ефективно очищає шкіру, витягує сальні пробки, виводить шлаки і токсини, надає обличчю свіжість і доглянутий вигляд. Гіалуронова кислота моментально позбавляє шкіру від сухості, підтримує оптимальний гідробаланс, розгладжує нерівності і зменшує вираженість зморшок. Ніацинамід освітлює пігментації, прискорює метаболічні процеси, знімає набряки і зменшує вираженість вікових змін. Вугільний порошок ефективно очищає пори, виводить всі забруднення, нейтралізує надлишкову жирність, зменшує вироблення підшкірного себіуму і регулює роботу сальних залоз.

Маска містить екстракти алое, ромашки, центели, гамамелісу, кореня солодки і інших заспокійливих рослин. Рослини насичують тканини цінними мікроелементами, зміцнюють здоров'я шкіри і стимулюють обмін речовин. Активні інгредієнти засобу проникають в глибокі шари шкіри, виводять всі забруднення на поверхню і активно розчиняють їх. Маска виводить токсичні речовини, усуває комедони і звужує розширені пори. Цілющі екстракти в складі маски відновлюють здоров'я шкіри, створюють гармонійну мікрофлору, прискорюють загоєння ушкоджень, створюють захист від різних інфекцій і стимулюють роботу імунної системи.

Спосіб застосування

Нанесіть необхідну кількість на поверхню обличчя, крім країв шкіри поблизу очей і області рота, почекайте 20-30 хвилин до повного висихання. Потім повільно видаліть маску, починаючи від її краю.

Напиши відгук
Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel  Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри