Q+A Hyaluronic Acid Hydrating Cleanser 125 ml

Q+A Hyaluronic Acid Hydrating Cleanser 125 ml

Q+A Гель для вмивання з гіалуроновою кислотою 125 мл

Q+A Q+A

ЦБ-00020404

Q+A

Наявність: Є в наявності

424грн

Об'єм: 125 мл

Бренд: Q+A

Країна виробник: Великобританія

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Делікатно очищає шкіру від макіяжу, забруднень і залишків косметичних засобів

Q+A Hyaluronic Acid Hydrating Cleanser Гель для вмивання з гіалуроновою кислотою 125 мл

Мила серцю гіалуронова кислота - це стара, вірна класика і воїстину багатофункціональний компонент, який завжди буде до речі, як в кремах і сироватках, так і в засобах для очищення. Зволожуючий гель для вмивання Hyaluronic Acid Gel на основі гіалуронової кислоти делікатно очищає шкіру від макіяжу, забруднень і залишків косметичних засобів, допомагаючи уникнути стянутость і сухості після жорсткої, проточної води, захищає від зневоднення і подразнень, запобігає почервоніння і підвищену чутливість, а також надає неймовірну гладкість і відчуття свіжості на весь день.

  • Видаляє залишки макіяжу, надлишки шкірного себума і інші забруднення з шкіри обличчя, не порушуючи природний рівень зволоження і мінімізує ризик появи подразнень;
  • Гіалуронова кислота глибоко зволожує і зменшує трансепідермальну втрату вологи, захищаючи шкіру від зневоднення і сухості, розгладжує рельєф, покращує текстуру і заповнює дрібні, сухі зморшки, завдяки чому перетворює і надає легкий ліфтинг-ефект, зміцнюючи і змушуючи шкіру світитися зсередини;
  • Екстракт алое вера - природний зволожуючий компонент, який попереджає сухість після етапу очищення і підтримує здоровий стан вашої шкіри. Алое моментально знімає свербіж і почервоніння, знижує чутливість і больові відчуття в період активних запалень і алергічних реакцій, а також сприяє швидкому загоєнню ран, мікротріщин і пошкоджених ділянок на поверхні епідермісу.

Спосіб застосування:

Нанести на вологе обличчя, попередньо вспінити, делікатно помасажувати і змити теплою водою. У вечірньому догляді використовувати на другому етапі вмивання, попередньо очистивши обличчя гідрофільним маслом, щербетом, міцелярно водою.

Напиши відгук
Q+A Ceramide barrier defence cream 50 ml

Q+A Ceramide barrier defence cream 50 ml

Q+A Захисний крем з керамідами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри