Dr.Ceuracle Pro Balance Morning Enzyme Wash 50 g

Dr.Ceuracle Pro Balance Morning Enzyme Wash 50 g

Dr.Ceuracle Ранкова ензимна пудра з пробіотиками 50 г

Dr.Ceuracle Dr.Ceuracle

ЦБ-00019738

Dr.Ceuracle

Наявність: Є в наявності

1190грн

Dr.Ceuracle Pro Balance Morning Enzyme Wash Ранкова ензимна пудра з пробіотиками 50 г

Амінокислотна ензимна пудра з кукурудзяним крохмалем і солодовим цукром м’яко і бережемо піклується про очищення вашої шкіри, позбавляє її від зайвого себума, що виробляється під час сну і зволожує навіть чутливу шкіру.

Дрібнозерниста і ніжна текстура ензимної пудри ідеально підходить для ранкової рутини і створює ідеальну базу для нанесення наступних продуктів. Завдяки вмісту комплексу пробіотиків в складі, засіб підтримує нормальну мікрофлору шкіри, відновлює захисний шар шкіри і оберігає від агресивного впливу зовнішніх подразників.

Активні компоненти ранкової ензимної пудри:

  • Мальтоза — ефективний зволожувач, робить шкіру гладкою і забезпечує здоровий колір обличчя.
  • Кукурудзяний крохмаль — містить ензими амінокислот, які м’яко видаляють омертвілі клітини шкіри і себум.
  • Унікальний комплекс з 5 видів пробіотиків — зміцнює природну бар’єрну функцію шкіри, знезаражує шкіру, заспокоює запалення і свербіж.
  • Фермент кефіру гриба (унікальне поєднання молочнокислих бактерій і молочних дріжджів) — пригнічує ріст шкідливих мікроорганізмів, що викликають запалення.
  • Масла апельсина, мандарина і літсея кубеба — підвищують гладкість і еластичність шкіри, тонізують і вирівнюють тон шкіри.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість ензимного скрабу на долоню, змішайте дрібнозернистий порошок з водою до утворення м’якої пінки. Акуратно помасажуйте обличчя і залиште засіб на обличчі 1-2хв, залишки змийте теплою водою. Для більш ретельного очищення можна змішати ензимний скраб з очищаючою пінкою з пробіотиками. Ензимний скраб підходить для щоденного використання. Можна застосовувати для очищення шкіри голови і тіла, попередньо додавши в шампунь чи гель для душу.

Напиши відгук
Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics Cleansing Pad 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри