Bueno Пінка з пелюстками троянди 80 мл

Bueno Пінка з пелюстками троянди 80 мл

Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser 80 ml

Bueno Bueno

ЦБ-00019839

Bueno

Наявність: Немає в наявності

265грн

Об'єм: 80 мл

Бренд: Bueno

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Очищує, заспокоює, відновлює

Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser Пінка з пелюстками троянди 80 мл

Пінка містить тільки натуральні компоненти, такі як центела азіатська, алое вера, екстракт інжиру.
Завдяки чому засіб не подразнює і не викликає почервоніння навіть у самої чутливої ​​шкіри.
Очищаючий гель при контакті з водою перетворюється в ніжну пінку, а пелюстки троянд ніжно очищають і скрабують шкіру не пошкоджуючи її.

Пелюстки троянди. Допомагає утримувати вологу в шкірі, живить і пом'якшує її, позбавляє від лущення. Зменшує вираженість мімічних зморшок, зміцнює тургор шкіри, підтягує овал обличчя, бореться з проявами купероза, надає шкірі гладкість і освіжає колір обличчя. Регулює роботу сальних і потових залоз, має тонізуючу дією. Має сильний антибактеріальний і протигрибковий ефект, ефективний в лікуванні акне. Прискорює відновлення клітин після сонячних опіків, заспокоює чутливу шкіру, має антиоксидантні властивості.

Екстракт центели азіатської. Стимулює синтез колагену, підсилює мікроциркуляцію крові, бореться з вільними радикалами, прискорює регенерацію клітин, розгладжує зморшки, надає шкірі пружний, свіжий, підтягнутий вигляд. Пом'якшує ознаки запалення при екземі, псоріазі, інших шкірних захворюваннях, ефективно бореться проти багатьох бактерій.

Екстракт інжиру. Надає шкірі тонус, омолоджує, має антивіковий і ефект ліфтингу, несе протизапальну дію і захищає від негативних впливів ззовні.Володіє відлущуючою дією, тим самим сприяючи її інтенсивному оновленню, надаючи шкірі м'якість.

Екстракт алое вера. Має заспокійливий ефект, відновлює пошкоджені клітини і тканини, допомагає зберегти шкіру молодою і здоровою. Допомагає в лікуванні акне, висипу.

Спосіб застосування:

Використовуйте вранці для очищення шкіри обличчя після сну і ввечері як другий етап очищення шкіри після гідрофільного масла.

Напиши відгук
Pyunkang yul  Набір подарунковий Тонер,крем,пінка

Pyunkang yul Набір подарунковий Тонер,крем,пінка

Pyunkang Yul Skin Set (cr/50ml + toner/100ml + foam/40ml) 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри