Medi-peel Пінка для глибокого очищення з пептидами

Medi - Peel Пінка для глибокого очищення з пептидами

Medi - Peel AlgoTox Deep Clear

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00016966

Medi Peel

Наявність: Є в наявності

645грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Medi - Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Очищення

Medi - Peel AlgoTox Deep Clear Пінка з пептидами

Концентрована пінка для вмивання MEDI-PEEL Algotox Deep Clear ретельно очищає пори від забруднень, відновлює природний кислотно-лужний баланс епідермісу і готує його до подальшого догляду.

Пінка для вмивання MEDI-PEEL Algotox Deep Clear підходить не тільки для ранкового очищення шкіри, але і відмінно справляється з видаленням всіх видів макіяжу.Засіб містить в складі поєднання натуральних інгредієнтів, ідеально доповнюють один одного:

Комплекс 5 пептидів розслабляє м'язи обличчя, стимулює вироблення власних колагену і амінокислот, за рахунок чого відбувається зміцнення дерми, збільшується щільність, пружність і зволоженість шкіри, зменшується глибина зморшок.

Екстракт пророщеної пшениці покращує трофіку тканин, загоює пошкодження і запалення шкіри, надає антиоксидантний ефект.

Екстракт центелли азіатської в своїй формулі містить кофеїн (прискорює метаболізм, сприяє більш глибокому проникненню корисних речовин в шкіру), магній (має антиоксидантний та загоює ефект, нормалізує циркуляцію крові), вітаміни А, Е (живлять шкіру, служать профілактикою передчасного старіння).

Екстракт кори білої верби має бактерицидну і протигрибкову дію, загоює пошкодження шкіри, покращує кровообіг, зменшує секрецію сальних залоз.

Лактобактерії, отримані шляхом ферментації ламінарії, містять весь спектр корисних речовин властивих цій водорості в концентрованих кількостях

Екстракт грибів чага підвищує імунітет шкіри і її здатність чинити опір негативному впливу навколишнього середовища. Надає лімфодренажний ефект і допомагає підтягнути овал обличчя.

Спосіб застосування:

За допомогою дозатора витягти необхідну кількість засобу і рівномірно розподілити по обличчю. Помасажувати кілька хвилин, потім змити теплою водою.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри