Manyo herbgreen cleasing oil 25ml Міні гідрофільна олія

Manyo herbgreen Cleansing oil 25 ml

Manyo herbgreen Cleansing oil Міні гідрофільна олія 25 мл

Manyo Manyo

ЦБ-00019282

Manyo

Наявність: Є в наявності

469грн

Об'єм: 25 мл

Бренд: Manyo Factory

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Manyo herbgreen Cleansing oil Міні гідрофільна олія 25 мл

Легка трав'яна гідрофильна олійка ефективно очищає шкіру від будь-якого, навіть найльш стійкого макіяжу і забруднень, перешкоджує утворенню вугрів і камедонов, не блокує пори. Олійка проникає глибоко в пори завдяки своїй текстурі, розчиняє і виштовхує забруднення назовні, активізує найглибші клітини шкіри, зміцнюючи при цьому її захисний шар, покращуючи тон і розправляючи зморшки.
Гідрофільна олійка не залишає жирної або липкої плівки, не містить штучних інгредієнтів. Засіб не містить продуктів нафтопереробки, мінеральних олій, барвників і парфумованих добавок. Не забиває пори і не викликає роздратування. Легко змивається водою.

Активні компоненти:

  • Олія сої - зволожує і утримує вологу в шкірі, має регенеруючий ефект, омолоджуючу дію і розгладжує дрібні зморшки. Соя має детокс-ефект.
  • Екстракт шавлії - є відмінною дезінфекцією для чутливої шкіри обличчя. Вона сприяє відновленню пошкоджених клітин і зберігає молодість шкіри
  • Екстракт зеленого чаю - насичує шкіру вітамінами і мінералами, зволожує, тонізує, контролює жирність шкіри. Покращує колір обличчя і надає шкірі здорове сяйво. Має антивіковий і омолоджуючий ефект, тонізує і зміцнює шкіру
  • Олія оливи - сприяє збереженню в клітинах шкіри цілющої вологи за рахунок чого помітно підвищує її еластичність Сприяє глибокому очищенню шкіри від відмерлих клітин, нормалізує секрецію сальних залоз, зволожує і пом'якшує шкіру
  • Олія виноградних кісточок - містить в своєму складі линолієву кислоту і вітаміни A, B, C, E, PP, за рахунок чого надає ефективний профілактичний антивікової догляд. Перешкоджає втраті пружності та еластичності шкіри та утворенню зморшок.

Спосіб застосування: нанесіть на суху шкіру обличчя легкими круговими масажними рухами. Потім змочіть руки теплою водою і продовжуйте масажувати, поки суміш не стане молочною і не розчинить повністю макіяж. Після цього змийте засіб теплою водою. Рекомендується застосовувати щодня під час очищення шкіри обличчя від макіяжу. Потім варто очистити обличчя пінкою для вмивання.

Склад: соєва олія Sorbeth-30 тетраолеата, ізоаміловий лаурат, капрілік / каприк тригліцерид, олія зеленого чаю, олія оливи, олія з виноградних кісточок, олія полину, олія шавлії, олія жожоба, олія, гліцерил каприлат, олія мигдалю, олія морінгі, оліяо чайного дерева, олія з листя евкаліпта, олія листя розмарину, олія лаванди, токоферол, екстракт зеленого чаю, екстракт полину, екстракт плодів папайї, олія пачулі, смола босвелії.

Напиши відгук
Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream 80 ml

Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream 80 ml

Manyo Зволожувальний крем з лактобактеріями 80 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри