Tony Moly Очищуюча пінка з екстрактом грейпфрута

Tony Moly Очищуюча пінка з екстрактом грейпфрута

Tony Moly Clean Dew Foam Cleanser Grapefruit

TonyMoly TonyMoly

ЦБ-00006498

TonyMoly

Наявність: Немає в наявності

185грн

Об'єм: 180 мл

Бренд: Tony Moly

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

Tony Moly Clean Dew Foam Cleanser Grapefruit Пінка для вмивання з екстрактом грейпфрута 

Пінка для вмивання «Грейпфрут» від корейського виробника Tony Moly створена для ретельного очищення шкірного покриву, а також для насичення тканин шкіри поживними речовинами. Результатом застосування цього засобу стане здорова дерма, позбавлена ​​від недосконалостей. Ідеальна шкіра додає впевненості і сил для нових звершень, що дуже важливо для кожної сучасної дівчини.

Очищаючі властивості пінки «Грейпфрут» не залишать байдужими навіть найвимогливіших дам. Пінка відмінно видаляє не тільки бруд, пил і залишки макіяжу, але також ороговілі клітини епідермісу. Після застосування засобу значно поліпшується колір обличчя, а також простежується відбілюючий ефект. Заспокійливий аромат пінки огортає шкіру і забезпечує гарний настрій на довгий час. Також продукт чудово дезінфікує шкіру і регулює роботу сальних залоз, позбавляючи епідерміс від проявів акне, подразнень, почервоніння і жирного блиску.

Пінка для вмивання з тонким екзотичним ароматом чудово справляється з будь-якими недосконалостями. Це універсальне косметичний засіб ідеально підходить для шкіри всіх типів.

Спосіб застосування

Видавити на руку або спонж трохи засобу, завбільшки з горошину. Рясно спінити і нанести на шкіру обличчя і шиї. Засіб знімає макіяж і активно очищає шкіру від поту, шкірного жиру, бруду і різних агресивних речовин, робить пілінг і знімає роздратування і почервоніння шкіри.

Склад

Water, Glycerin, Myristyc Acid, Lauric Acid, Potassium Hydroxide, Stearic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Polysorbate 20, Glycol Distearate, Trihydroxystearin, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Camelia Sinensis Leaf Water, Chamaecyparis Obtusa Water, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Phenoxyethanol, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Butylene Glycol, CI 15985, CI 17200

Напиши відгук
Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream 300 ml

Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream 300 ml

Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream Зволожуючий крем для обличчя 300 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри