Tony Moly  Пластир для точкової боротьби з акне

Tony Moly Пластир для точкової боротьби з акне

Tony Moly Lab AC Control Spot Patch

TonyMoly TonyMoly

ЦБ-00007827

TonyMoly

Наявність: Немає в наявності

65грн

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Від запального процесу

Вік: 18+

Tony Moly Lab AC Control Spot Patch Пластир для точкової боротьби з акне

Бездоганна шкіра - ідеал, до якого прагне кожна жінка. Але підступні запалення можуть атакувати в самий невідповідний момент! Вони ніби чекають, коли в житті красуні відбудеться важлива подія: вечірка, співбесіда або побачення з давно вподобаним кавалером. Не дайте прищикам зіпсувати довгоочікуване свято! Запасіться спеціальним продуктом, ім'я якого AC Control Spot Patch.

Це найефективніші наклейки від недосконалостей. Просто наклейте матовий кругляшок на очищену шкіру і чекайте приголомшливого результату. Він не змусить себе довго чекати! Клейка сторона наклейки збагачена саліцилової кислотою, екстрактом чайного дерева і маслом виноградних кісточок. Це тріо має потужну протизапальну та антибактеріальну дію.

Вам напевно сподобається той факт, що поверх пластиру можна нанести ВВ крем - шкіра стане ідеальною! Протягом усього дня збережеться лікувальний ефект, а вже до вечора від прищика не залишиться сліду. Тільки гладка і чиста шкіра, про яку ви так давно мріяли!

Спосіб застосування

Добре очистіть шкіру, висушіть запалене місце, відліпити одну наклейку від плівки і нанесіть на уражене місце. Наклейку необхідно носити 8-12 годин з моменту використання для досягнення максимального ефекту, або кожен раз, коли Ви виходите на вулицю, щоб уникнути попадання бактерій. В кінці дня, зніміть наклейку і вмивайтеся, як зазвичай. При бажанні, наклейку можна розрізати і використовувати тільки половину або чверть, якщо запалення невелике.

Склад

Acrylates Copolymer, Salicylic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Portulaca Oleracea Extract, Polysorbate 80

Напиши відгук
Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream 300 ml

Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream 300 ml

Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream Зволожуючий крем для обличчя 300 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри