Some BY MI Пінка з муцином равлика

Some by mi Snail Truecica Miracle Repair Low Ph Gel Cleanser Пінка з муцином равлика

Some by mi Snail Truecica Miracle Repair Low Ph Gel Cleanser

Some by mi Some by mi

ЦБ-00016652

Some by mi

1 Відгук(ів)

Наявність: Немає в наявності

515грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Some By Mi

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Очищення

Вік: 18+

Some by mi Snail Truecica Miracle Repair Low Ph Gel Cleanser

Відновлювальний гель для вмивання Snail Truecica Miracle Repair Gel Cleanser забезпечує дбайливе очищення для подразненої шкіри, прискорює загоєння запалень, знімає почервоніння, усуває свербіж. Засіб усуває будь-які види забруднень, залишки макіяжу і регулює гідро-ліпідний баланс шкіри. Має нейтральний PH 5,5, допомагає зберегти достатній рівень зволоження навіть після вмивання і нейтралізує агресивну дію проточної води. Засіб також володіє зміцнюючою дією і уповільнює процеси старіння. Муцин равлики і комплекс заспокійливих трав позитивно впливають на проблемну і подразнену шкіру, мають лікувальну дію і оздоровлюють поверхню епідермісу.

Основні діючі компоненти:

  • Муцин чорного равлика - активізує вироблення власних еластинових і колагенових волокон, а також фібронектину. Прискорює процеси регенерації, ранозагоєння, заспокоює подразнення і знімає запалення, покращує тургор, розгладжує зморшки, має ліфтинг-ефект. Ефективний в комплексному лікуванні дерматологічних захворювань.
  • Кераміди - є основним структурним елементом гідроліпідного шару шкіри, необхідного для захисту від агресивних зовнішніх чинників і профілактики втрати вологи.
  • Екстракт центелли азіатської - має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри і утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має судинозакріплюючу дію і зменшує купероз.
  • Екстракт шавлії - є відмінною дезінфекцією для чутливої, запаленої шкіри обличчя. Вона сприяє відновленню пошкоджених клітин і зберігає молодість шкіри.

Спосіб застосування 

Невелику кількість засобу спінити в долонях, нанести на обличчя круговими рухами, змити теплою водою.

Відгуки:

2021-01-19

Чудова пінка

Поки що одна з найкращих, що я пробувала. Не стягує шкіру (саме те, що шукала), нема різкого бажання якнайшвидше нанести тонер. Класно пахне цитрусовими)

Напиши відгук
Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum Відновлююча сироватка з муцином чорного равлика

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum Відновлююча сироватка з муцином чорного равлика

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри